Τα καλύτερα παιχνίδια του 1991

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Τα καλύτερα παιχνίδια του 1991

• Another World

Ψηφοφορίες: 0 0,0%
  • Civilization

• Lemmings

• Monkey Island 2

• Sonic the Hedgehog

• Super Mario World

• Turrican 2

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    0

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.520
Το 1991 ηταν ΜΕΓΑΛΗ χρονια για τα videogames!

Δυσκολευτηκα πολυ για να καταληξω...και σιγουρα αφησα πολλους αδαμαντες απ εξω.

Ως ημερομηνια πηρα το US ή EU release year

Ας αρχισει η σφαγη...

Μόνο με επιλογή "all of the above" δύναμαι να ψηφίσω... :biglaugh:

Civilization, επειδή μάλλον σε αυτό είχα βάλει τις περισσότερες ολονυχτίες...One more turn factor γαρ...

Αν και αισθάνομαι "κάπως" να έχω "αγνοήσει" και περίπου τα μισά ακόμα από τα παιχνίδια του καταλόγου. Ας αναφέρω τιμητικά σαν 2ο το Monkey Island 2, επειδή αυτό μου προκάλεσε τις περισσότερες ενοχές.

Ρε συ Wally, αυτό το poll είναι κυριολεκτικά θάνατος! :)

Μonkey Island 2 χαλαρά ρε ιερόσυλοι...!!! :D

All the above....δαγκωτό !

Another World

Για αυτους τους λογους

και γιατι το MI2 δεν ηταν τοσο καλο οσο το 1ο, ενω τα αλλα δεν τα εχω παιξει :Ρ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΔΥ-ΣΚΟ-ΛΟ!!!

Πολλά καλά παιχνίδια και πάρα πολλά που έμειναν αναγκαστικά απ'έξω...

Τι να πρωτοπούμε...

Cruise for a corpse

Exile

SWIV

Microprose F1 Grand Prix

Gods

Midwinter 2: Flames of Freedom

Jimmy White's whirldwind snooker

Μάλλον θα ψηφίσω το Another World... :wait2:

Sonic!!Ατελείωτες ώρες και ακόμα και σήμερα που και που βάζω για λίγες ώρες καθαρού platform gameplay! :D

Πραγματικα πολυ δυσκολο roll ελλεος!! βαζω turrican 2 αλλα αν ειχε περισσοτερες επιλογιες το another wold kai monkey island 2 θα ηταν μεσα...

Turrican 2 με πρώτο επιλαχόντα τον Sonic....

Χαλαρα και γω Monkey Island 2.

Another World εύκολα... :)

Cinematic Experience για πρώτη φορά...

Μεταξυ Sonic 2, Mario World * Turrican 2, μετα δυσκολιας πρωτο το Sonic. Επειδη καταφερε και εκανε την διαφορα στα platforms, ενω στο Mario δεν ειδα τις διαφορες σαν συνεχεια που θα ηθελα :(

καλά κανένας δεν έχει ψηφίσει ακόμη lemmings???παιχνιδάρα!

Τα καλυτερα πραγματα στην ζωη αρχισουν απο S! Subbuteo, ST(!), Spectrum, Sanctuary, κλπ ;) Ετσι οταν μιλαμε για videogames, το Sonic ηταν και ειναι η πεμπτουσια της διασκεδασης, πολυχρωμιας, σχεδιασης και οτι συνεπαγεται ο ορος Game.

Και μην ξεχναμε οτι ηταν το παιχνιδι που διχασε για παντα τους hardcore computer users, που υπεκυπταν σαν μυγες στο μελι και ενεδιδαν σε αγορα κονσολας μονο και μονο για να παιζουν Sonic! To zool δημιουργηθηκε μονο και μονο για να λεμε οτι εχουμε και εμεις "Sonicοειδες" στους υπολογιστες μας. Χωρια που το MEGA-PC της Amstrad πουλησε μονο και μονο εξαιτιας του Genesis που περιειχε και του Sonic που μπορουσε να τρεξει.

Super Mario World.

FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ως console maniac ψηφίζω Sonic και Super Mario World από τα παιχνίδια της λίστας αυτής. Στο poll φυσικά η ψήφος μου πήγε στο Super Mario World καθώς οι Mario τίτλοι έχουν μεγαλύτερο replay value από τους Sonic τίτλους.

Welcome to Τurrican!

Το Halo της εποχης του.Aρτιοτατο στα γραφικα,ποικιλια στο gameplay(οπλα,secrets,πιστες,bosses),σημασια στη λεπτομερεια και απλα την καλυτερη μουσικη που εχει γραφτει ποτε για video game.

Δεν παρουσιαζει τo sudden-death-schema του Another World,δεν ειναι τοσο χρονοβορο οσο το Civilization και ο ηρωας δεν μαζευει αυγουλακια και μωρακια οπως το SMW...

Sorry τωρα,παω να βασανισω τους συναδελφους με ενα Concerto for Lasers & Enemies... :)

Aν και ολα τα παιχνιδια ειναι υπεροχα,και εγω ψηφιζω Another World.

Πίσω
Μπλουζα