Εκείνο με το Διχονίξ?Thor είπε:είναι το τεύχος με τίτλο η Διχόνοια
όχι (αν δεις σε αυτό το νήμα έχω κάνει μερικά λαθάκια σε εξώφυλλα που μοιάζουν μεταξύ τους) αλλά είναι κάποια αγαπημένα κόμιξ που τα έχω διαβάσει τουλάχιστον δεκάδες φορές οπότε το μυαλό μου πάει αμέσως εκείkaterinak είπε:θυμασαι ολα τα εξωφυλλα απ εξω;
για τα λαθακια που λες,φταινε και τα στιγμιοτυπα(ο,τι μπορουσα εκανα αλλά αν η εικονα της ταινιας δεν ειναι καθαρη δε μπορω να κανω και θαυματα..) που μπερδευουνThor είπε:όχι (αν δεις σε αυτό το νήμα έχω κάνει μερικά λαθάκια σε εξώφυλλα που μοιάζουν μεταξύ τους) αλλά είναι κάποια αγαπημένα κόμιξ που τα έχω διαβάσει τουλάχιστον δεκάδες φορές οπότε το μυαλό μου πάει αμέσως εκεί
το ξερω Πανοmhmerotategiatipino είπε:Η Ροζαλία είναι σειρά και όχι ταινία.
:thanx2: Πανο,νομιζα οτι ηταν το κομικ Αρτσι αυτο που φαινεται δεξια του Τρουενο..mhmerotategiatipino είπε:Στο περιπτερο, αναμεσα Τρουενο και Ποπαυ στα δεξια βλεπουμε το Α απο το Αγορι. Πισω απο τη Μανινα και την Κατερινα βλεπουμε τον αριθμο 2, ειναι Μικρος Αρχηγος κι ακριβως απο πισω μαλλον Ροντεο. Στην πλατη του ηθοποιου κρεμασμενο μαλλον Μικρος Ιπποτης με Καπτεν Μικυ!