mhmerotategiatipino
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 452
Δείτε στο 1:47 που διαβάζει ο πρωταγωνιστής στα ελληνικά ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ!!! (ναι δεν ειναι ελληνικη ταινια, το ξερω!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και δεξια οι "Εκδικητες" του Καμπάνα.katerinak είπε:ταινια : "ταξιδι του μελιτος"κομικς : Τρουενο
σ ευχαριστω πολυ Πανο!!κι εγω το κομικ "Τομ και Τζερι" ειχα στο μυαλο μου αλλά δεν επαιρνα κι ορκο..mhmerotategiatipino είπε:ΝΑΙ, Τομ και Τζερι. Επισης βλεπω και Γκαουρ Ταρζαν!
:thanx2: :thanx2: Πανο για την επιβεβαιωση οτι ειναι κομικ αυτο που βλεπουμεmhmerotategiatipino είπε:Πρεπει να ειναι ο Ελμερ Φαντ στο εξωφυλλο αρα Γελιο και χαρα ισως, εγω θελω το σταυρολεξο στα δεξια της τελευταιας φωτο!
βρηκα αυτο το λινκ προκειται για τα περιοδικα "pulp" (φθηνα περιοδικα μυθοπλασιας),ως παραδειγματα αναφερονται ο "Μικρος Ηρως", η "Μασκα",το "Μυστηριον" (απομιμηση του περιοδικου "Μασκα" )καθως επισης και άλλα μικροτερης κυκλοφοριαςThor είπε:μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω ότι το Μυστήριον δημοσίευε απλά ιστορίες μυστηρίου, δεν ήταν κόμικ
ευχαριστω γι ακομη μια φορα Πανο!mhmerotategiatipino είπε:Κλασικα Εικονογραφημενα και Σπαικ-Ταικ (αυτο μαλλον πρεπει να ειναι απο το περιοδικο Γελιο και χαρα που γαφανε στο εξωφυλλο τον ηρωα που ειχαν σε καθε τευχος!).