Τα λαομίσητα αδέρφια

Στο manga αφού έχει ανακαλύψει ποιός είναι ο Άλμπερτ κοιμάται ήσυχη μέχρι τη στιγμή που εμφανίζονται οι Αρτσι Άννυ Πάτυ με χρήματα ρούχα εισιτήρια προκειμένουν να τη φυγαδεύσουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ατάραχη τους λέει την απόφασή της αφήνοντάς τους άναυδους για την επιλογή και το θάρρος της...

Ξέρει όμως πως πίσω από την απόφασή της έχει την αμέριστη υποστήριξη του Άλμπερτ ο οποίος εμφανίζεται στο σόι νωρίτερα από το προαναμενόμενο προκειμένου να καλύψει το... παιδί του!!!
 
Το πόσο τα μισούσα δεν λέγεται. Ειδικά την Ελίζα. Μίσησα απόλυτα κάθε χαρακτήρα με τη φωνή της ηθοποιού μετά ότι και να έπαιζε η κακομοίρα. Και τη Μητέρα Τερέζα να μεταγλώττιζε θα τη μισούσα. Μίσησα τις μπούκλες. Μίσησα το όνομα Ελίζα. Και τώρα άμα γνωρίσω κάποια Ελίζα λέω "Μα όνομα είναι αυτό;"

Αναρωτιέμαι γιατί τα έκαναν έτσι σκούρα στο άνιμε. Αυτά και η Μεγάλη Θεία πως την λένε είχαν μια επιδερμίδα σαν μόνιμο μαύρισμα ενώ όλοι οι καλοί χαρακτήρες άσπροι σαν το γάλα. Μου έκανε και λίγο ρατσισμό αυτό.
 
Για λύπηση μωρέ ήταν τα καημένα... :D

Ο,τι και να έκαναν όσα και να είχαν, μόνη συντροφιά η κακία τους απέμεινε...
 
Εγώ ένα πράγμα που έχω να πω για τα λαομίσητα αδέλφια είναι :rant: :rant:,να συμπληρώσω :bash: και τέλος για να μην τα πολυλογώ να πω :armed: :frypan: :shake: και :eviltongue: στα μούτρα τους!!!
 
παντως, μεσα σε ΟΛΑ τα ελεεινα που κανανε αυτα τα δυο βρωμερα σκουληκια, το χειριστο που ουτε ΖΩΟ δεν θα το εκανε ηταν στο επ 25.

η ελιζα να ξηλωνει τα τριανταφυλλα του αντονυ αμεσως μετα την κηδεια κ ο αλλος, το γουρουνι, να κανει πλιατσικο στα ρουχα του μακαριτη..

ε, ΕΛΕΟΣ!

ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ AΝΙΜΕ ΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!

Πως μπαινουν smilies ρε παιδια?
 
Ομολογώ ότι αυτό και εμένα με είχε πειράξει περισσότερο απο οτιδήποτε άλλο είχε σκαρώσει η Ελίζα και ο αδελφός της...Στην προκειμένη περίπτωση ο Νηλ, αναίσθητος και εκδικητικός (δηλαδή στο στοιχείο του) απέναντι στον Άντονυ μιας και ουκ ολίγες φορές είχε έρθει αντιμέτωπος με την οργή του, για χάρη της Κάντυ και η Ελίζα απο την άλλη βγάζει τα απωθημένα της στα τριαντάφυλλά, με πρόσχημα την διαταγή της θείας,μιας και αντικατοπτρίζουν για εκείνη την αγάπη του Άντονυ για την Κάντυ...μην ξεχνάμε πως ονόμασε μια ποικιλία τριαντάφυλλων Κάντυ ,ο Άντονυ,και αυτό η Ελίζα το έμαθε...Πολλά σας τα πα πάλι ε; :eek:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και καλά... το πλιάτσικο των ρούχων είναι σύνηθες φαινόμενο... Κοράκια παραμονεύουν παντού...:super:

Την οργή της Ελίζας με τα τριαντάφυλλα ουδέποτε την κατάλαβα... :angry:

Τόσο σκληρό, κακομαθημένο και ασυμπάθιστο καρτούν δεν νομίζω να έχω ξαναδεί...

Για μιά ακόμη φορά η Μιζούκι "έγραψε" με το αντίπαλον δέος (λέμε τώρα... ) της Κάντυ.
 
Πίσω
Μπλουζα