Alucard
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 544
loooooolOmenforever είπε:Θου Κύριε, φυλακήν τω στόµατί µου...
:cheers:
![]()
![Big Grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Ο γραπτός λόγος καμιά φορά τα έχει αυτά
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
loooooolOmenforever είπε:Θου Κύριε, φυλακήν τω στόµατί µου...
:cheers:
![]()
Ξεκινάω λοιπόν!Omenforever είπε:Δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμος να συμμετάσχω στο παρόν thread. :sealed:
Pook, χώσου εσύ πρώτος… :cheers:
![]()
Αχαχαχαχαχαχαχαχ σωστός ο παίχτης. Εμ βέβαια, τα παιδάκια ήταν σε αυστηρή απομόνωση …για κοινωνικούς λόγους περισσότερο... :angry:Alucard είπε:Τέλος, θυμάμαι τους μεταξεταστέους στο τέλος κάθε χρονιάς όπου σχεδόν εξαφανιζόντουσαν για αρκετές ημέρες με το που αναρτούντο οι βαθμολογίες του γʼτριμήνου και δεν μπορούσε κανείς να τους εντοπίσει ούτε καν για να τους καλέσει για μπάλα.
Όλες οι ώρες στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα (από το δημοτικό μέχρι και το πανεπιστήμιο) ήταν τραγικά άχρηστες και χαμένες. Δεν αξίζουν ούτε όσο μία από τις ώρες που ξόδεψα για σπουδές στο εξωτερικό.Συμπέρασμα: Τα σχολικά μου χρόνια(πλην γυμνασίου) τα αλλάζω με ένα πιάτο φακές… Και να πάνε στον αγύριστο…
χεχε...malvina είπε:Απ το δημοτικό αυτό που θυμάμαι ήταν πως μ άρεσε να μπαίνω επιμελήτρια γιατί βαριόμουν στα διαλείματα...όχι πως δεν είχα φίλους, αλλά οκ τους έβλεπα και στη γειτονιά το απόγευμα όταν βγαίναμε για παιχνίδι (εννοείται μετά την μελέτη, γιατί ψιλοήμουν φυτό μέχρι την 6η -μετά ξύπνησα)
![]()
Omega είπε:Παναγία μου το είδα πρωί πρωί και με έπιασε κρύος ιδρώτας :sweat:
Ο Καθένας ανάλογα με τις εμπειρίες του και τις καταστάσεις που αντιμετώπιζε φυσικά.kapamaru είπε:Δεν διάβασα το υπόλοιπο θρεντ, απλός θέλω να πω, ότι αυτό που μου λείπει από τα μαθητικά μου χρόνια είναι οι ξενοιασιά που είχαμε τότε. Το χειρότερο που μπορούσε να μας συμβεί ήταν ένας κακός βαθμός ή μια κατσάδα από το διευθυντή. Ούτε άγχος για τη δουλεία, ούτε για τα λεφτά, ούτε τίποτα τέτοιο.
Αχ τετοιος θελω να γινω οταν μεγαλωσωPooky είπε:Αντίθετα με το τώρα που δεν έχω άγχος για καμία δουλειά, για τίποτε λεφτά, για κανένα κατασκευασμένο και επιβαλλόμενο "αύριο" από κανένα, για καμία "καριέρα", για καμία "επιτυχία" τεχνητή φυσικά.
Είναι εξαιρετικά ωραίο στα 40 σου να σε ενδιαφέρει μόνο το τι laptop θα αγοράσεις στα γενέθλιά σου και με τι παιχνίδι θα λοιώσεις όλη μέρα.