Στη παρουσα φαση δεν ειναι δυνατον...domniki είπε:Μπορείς και να αυτοbanαριστείς! Είσαι admin άλλωστε
Δεν έχεις πια τα permissions?Wally είπε:Στη παρουσα φαση δεν ειναι δυνατον...
Θα σου απαντήσω για μένα (που ξέρω): μια συνάδελφος μου έδωσε το link για το greekretromaniacs για να διαβάσω για τον Παραμυθά, και μετά ανακάλυψα το thread του Wally για την Candy-Candy...όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορίααριαδνη είπε:α, θελουμε όλα τα παλια !την ιστορια της ρετρο και την ιστορια του υποφορουμ καντυ και πως εσυ ντομ, βρηκες την ρετρο;;
Άρα θέλεις να αποσυνδεθείς αλλά δεν το κάνεις για το καλό του συνόλου ?Wally είπε:@Domniki διαχειριση δεν ειναι κατι αχωνευτοι τυπαδες που μπαναρουν (ενταξει, ενιοτε ειναι)...αλλα μια ομαδα που διατηρουν μια κοινοτητα φυσικα εν ζωη
Αν η μηχανικη υποστηριξη ερχεται μεσω 4 καλωδιων, δεν μπορεις να τραβηξεις το ενα ανευ συνεπειων (νοσοκομειακο παραδειγμα χαχαχαχα)
Πάω να διαβάσω τo Σχετικά με το Retromaniax (μπορείτε να μου στείλετε το link με το συγκεκριμένο thread?). Έχω πολλά πικάντικα σχόλια να προσθέσω (πάντα τα backstage είναι πιο ενδιαφέροντα).Kambia είπε:Εδώ και πολύ καιρό είναι γραμμένη. Οπότε ότι θέλετε το διαβάζετε από κει. Πάμε στο θέμα μας που είναι " Τα περισσότερα μηνύματα( στατιστικά)". Αρκετά νομίζω ξεφύγαμε.