Wally είπε:
Πρεπει οποιος εχει πολυ μηνυματα να αισθανεται ενοχος?? Εγω στα 9.5 χρονια εχω 5 ποστς ανα ημερα.
Κι εγω εχω πολλα σχολια τη μερα, αλλα και γενικοτερα, ομως ημουν η πρωτη που αντεδρασε. Και απο ενα μελος με πολλα σχολια επρεπε να ερθει η αντιδραση δηλαδη, γιατι αλλιως ο καθενας θα μπορουσε να σκεφτει "Α, μιλαει κι αυτος με τα 40 μηνυματα".
Ενοχος για τον αριθμο των μηνυματων του δεν πρεπει να νιωθει κανεις. Απο την αλλη ομως, ας μην κορδωνεται κιολας για αυτα ανοιγοντας θεμα επειδη εφτασε τις 11.436 μηνυματα ακομα και αν τα μηνυματα αυτα ειναι μηνυματα επιπεδου και ουσιας. Αν παλι δεν ειναι, τοτε τοσο το χειροτερο.
Το ποσα μηνυματα εχει ο καθενας, ποσα Thanks και τι εχει προσφερει στο φορουμ, το βλεπουν και το ξερουν ολοι και τετοιου ειδους θεματα δεν εχουν κανενα νοημα απολυτως εκτος αν ειναι τροπος ψαρεματος περισσοτερων Thanks γι' αυτο και ποτε δεν καταδεχτηκα να ξεκινησω ενα τετοιο.
Τα επετειακα του τυπου "Δυο χρονια στο Retromaniax" ειναι αλλο. Εχουν κατι να πουν για τους ανθρωπους που γνωρισαμε εδω και οσα αποκομισαμε ολον τον καιρο που ειμαστε στο φορουμ. Ενα τετοιο θεμα εχω κανει μονο μια φορα στην πρωτη μου επετειο, ειπα τοτε οσα ειχα να πω, και τον περασμενο μηνα που ξαναειχα επετειο, προτιμησα να μην ανοιξω ενα ιδιο γιατι δεν ειχα να προσθεσω τιποτα καινουργιο.
Ειμαι της αποψης πως αν δεν εχεις να πεις τιποτα, μη λες τιποτα. Το εργο σου, εαν υπαρχει, θα μιλησει για σενα. Οι χαρουλες και οι πανηγυρισμοι το μονο που καταφερνουν ειναι να ριξουν το επιπεδο ενος φορουμ - κοσμημα οπως ειναι το δικο μας.