Τα περισσότερα μηνύματα( στατιστικά)

Αμάν 13ος είμαι. Γκαντεμιά.... :D
 
Εγώ τι είμαι βρε παιδιά ?? :D :p
 
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε θεματα σαν και αυτο η επετειακα θεματα για αριθμο Posts,thanks,κλπ συνεχεια υπαρχουν αντιδρασεις.Αμα δεν σας αρεσουν αυτα τα θεματα και δεν καταλαβαινετε γιατι τα ανοιγουν πολυ απλα μην ποσταρετε και μην γραφετε τζαμπα και χαλατε την χαρα αυτου που ανοιξε το θεμα.Ειναι ωραιο πραγμα να βλεπεις πολλα thanks σε ενα θεμα γιατι σηαινει πως τα θεματα σου αρεσουν στον κοσμο η απλα σε γουσταρουν σαν ατομο για πιο λογο δηλαδη να μην ανοιξη καποιος που εχει πολλα thanks ενα θεμα ωστε να μοιραστη την χαρα του.Αλλος μπορει να περνει σβαρνα ολες της κατηγοριες του forum και να ψαχνει ολα τα θεματα ενα προς ενα για να ποσταρει και να αυξησει τον αριθμο των μηνυματων του και καλα κανει αφου αυτο τον ευχαριστη και γιατι θελει να ειναι ποιος γνωστος μεσα στο forum απο καποιον που μπορει να εχει ουτε 500 μηνυματα πχ.Οποιον δεν του αρεσουν αυτα τα θεματα ας μην ασχολειτε απλα ειναι τα πραγματα.
 
Πραγματικα δεν εχω καταλαβει την μανουρα που ανοιξε εδω.

Πρεπει οποιος εχει πολυ μηνυματα να αισθανεται ενοχος?? Εγω στα 9.5 χρονια εχω 5 ποστς ανα ημερα. Πρεπει να υποστω συνεπειες?

Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα. Το παρον φορουμ ειναι απο τα πιο "καθαρα".

Realities, κιτρινισμοι, τελαληδες, εμπορακηδες δεν επιτρεπεται να δημιουργησουν "θορυβο". Ειναι αλλωστε ο συνηθεστερος (αλλα παντα υποκριπτομενος) λογος που τρωμε κραξιμο απο διαφορους "εξωφορουμικους".

Ποσταρετε οτι θελετε αρκει να ειναι στο πνευμα του RetroManiaX. Μην χαλαμε τις καρδιες μας για μη-σοβαρα ζητηματα. Δεν πασχει εκει η κοινοτητα....αν θελουμε να δουμε προβληματα...η κοινοτητα πασχει απο ελλειψη πρωτοβουλιων αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα...
 
Aυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Τα off-topics με κάποιο τρόπο, φεύγουν. Από κει και πέρα, το site δεν έχει επιγραφή "Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν"...
 
Όποιος δε συμφωνεί με κάποιο"επετειακό"post ή εκφέρει διαφορετική 'αποψη πρέπει να μη σχολιάζει για να μη χαλάσει τη χαρά του άλλου ?? Η χαρά κάποιου χαλάει από μία αντίθετη άποψη ??? Δε συμφωνώ καθόλου σε αυτό. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και οπτική και ελεύθεροι είμαστε όλοι μας να την εκφέρουμε.Άλλος θέλει να μαζεύει thanks,likes κτλ ,άλλος ούτε που νοιάζεται.Κανένας δεν είναι σωστότερος του άλλου,απλά διαφορετικοί χαρακτήρες.

Εγώ προσωπικά δε συμφωνώ καθόλου με την άποψη"να πάρω σβάρνα τα forums για να αυξήσω τον αριθμό των μηνυμάτων μου ή για να γίνω πιο γνωστός από έναν που έχει 500 μηνύματα και λιγότερα.Δηλαδή υπάρχει κάποιο είδος ανταγωνισμού ανάμεσα στα μέλη για το ποιος θα ανέβει βαθμίδες στην αναγνώριση των υπολοίπων και δεν το ξέρω ??Εγώ θέλω να πιστεύω οτι οι περισσότεροι λειτουργούμε σαν ομάδα,ακόμη κι ας μη συμβαίνει στο έπακρο(όπως είναι φυσικό στη ζωή).

Επομένως κανένας δεν πρέπει να αισθάνεται ένοχος να ποστάρει ή καμία καρδιά δε χαλάει από την ελευθερία που έχουμε εδώ στην αντίθετη άποψη.Και πάλι μιλώντας για τον εαυτό μου προτιμώ να διαβάζω μηνύματα που έχουνε να δώσουνε κάτι και ανθρώπους που είναι πιο ταπεινοί στα δικά μου μάτια,δηλαδή που δε νοιάζονται για αριθμούς,thanks κτλ παρά μόνο να προσφέρουν κάτι επικοδομητικό στο site μας,χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα.Αυτό είναι που σχολίασα και προηγουμένως σαν κύριο θέμα,το ότι προτιμώ την ποιότητα από τις μονολεκτικές απαντήσεις και όλους όσους μέχρι και σήμερα έξακολουθούν να προσθέτουν ποιότητα και γνώση αθόρυβα και με συνέπεια.

Όταν ασχολείσαι με κάτι μερικές φορές σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι να ανταλλάξεις κάποιες απόψεις έχοντας διαφορετική γνώμη ή οπτική και όχι απαραίτητα ότι σε ενοχλέι.Αν είχαμε όλοι την ίδια άποψη,θα είχαμε κι ένα κοινό όνομα ή λογαριασμό.
 
ο ενας συμπληρωνει τον άλλο, ετσι είναι ακριβως και όλοι πολύτιμοι ειμαστε
 
Wally είπε:
Πρεπει οποιος εχει πολυ μηνυματα να αισθανεται ενοχος?? Εγω στα 9.5 χρονια εχω 5 ποστς ανα ημερα.
Κι εγω εχω πολλα σχολια τη μερα, αλλα και γενικοτερα, ομως ημουν η πρωτη που αντεδρασε. Και απο ενα μελος με πολλα σχολια επρεπε να ερθει η αντιδραση δηλαδη, γιατι αλλιως ο καθενας θα μπορουσε να σκεφτει "Α, μιλαει κι αυτος με τα 40 μηνυματα".

Ενοχος για τον αριθμο των μηνυματων του δεν πρεπει να νιωθει κανεις. Απο την αλλη ομως, ας μην κορδωνεται κιολας για αυτα ανοιγοντας θεμα επειδη εφτασε τις 11.436 μηνυματα ακομα και αν τα μηνυματα αυτα ειναι μηνυματα επιπεδου και ουσιας. Αν παλι δεν ειναι, τοτε τοσο το χειροτερο.

Το ποσα μηνυματα εχει ο καθενας, ποσα Thanks και τι εχει προσφερει στο φορουμ, το βλεπουν και το ξερουν ολοι και τετοιου ειδους θεματα δεν εχουν κανενα νοημα απολυτως εκτος αν ειναι τροπος ψαρεματος περισσοτερων Thanks γι' αυτο και ποτε δεν καταδεχτηκα να ξεκινησω ενα τετοιο.

Τα επετειακα του τυπου "Δυο χρονια στο Retromaniax" ειναι αλλο. Εχουν κατι να πουν για τους ανθρωπους που γνωρισαμε εδω και οσα αποκομισαμε ολον τον καιρο που ειμαστε στο φορουμ. Ενα τετοιο θεμα εχω κανει μονο μια φορα στην πρωτη μου επετειο, ειπα τοτε οσα ειχα να πω, και τον περασμενο μηνα που ξαναειχα επετειο, προτιμησα να μην ανοιξω ενα ιδιο γιατι δεν ειχα να προσθεσω τιποτα καινουργιο.

Ειμαι της αποψης πως αν δεν εχεις να πεις τιποτα, μη λες τιποτα. Το εργο σου, εαν υπαρχει, θα μιλησει για σενα. Οι χαρουλες και οι πανηγυρισμοι το μονο που καταφερνουν ειναι να ριξουν το επιπεδο ενος φορουμ - κοσμημα οπως ειναι το δικο μας.
 
Εάν υπάρχει πρόβλημα με τις πολλές δημοσιεύσεις , πιστεύω λύνεται εύκολα : Απλά να ορίσουμε ένα ημερήσιο όριο . Θα έλεγα το 60 , μιας και είναι και της μόδας ! :D :D

Πέραν τούτου , δε , μου ήρθε και μία αποροία : στον αριθμό των δημοσιεύσεων μετράνε και οι διαγεγραμμένες ; Διότι αν ,, νομίζω πως βρήκα τον υπέρτατο τρόπο να αυξήσω τον αριθμό-μου ! Δε χρειάζεται να πηγαίνω σε κάθε ξεχωριστό θέμα και να γράφω "Ωραίο" , "Μπράβο" , "Καλημέρα" , "Καλησπέρα" , "Καληνύχτα" ! Μπορώ απλά να κάτσω εδώ που είμαι και να γράφω "1" , "2" , "3" ! :D αδιαφορώντας αν μου τις διαγράψουν !

Φυσικά το παραπάνω πρόκειται για αστείο , αλλά εάν η ως άνω δυνατότης εφικτή ,, τότε προσκαλώ τους διαχειριστές να διαγράψουν αμελλητί το παρόν , ώστε να μη μπουν ιδέες σε κάποιους !
 
:D

Για να μην υπάρχουν απορίες, τα ποστ που διαγράφονται αφαιρούνται αυτόματα από το συνολικό αριθμό μηνυμάτων.
 
Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτή η πληροφορία, πάντως σε τούτο το forum έχω κάνει τα περισσότερα posts σε σχέση με όλα τα άλλα forums που έχω γραφτεί, από τότε που άρχισα να γράφω σε αυτά και όχι να είμαι απλά lurker.
 
iliekater είπε:
Κοιτώντας τα στατιστικά , βλέπω πως το πρώτο μέλος ήταν ο ( η ; ) LadyHawke , στις 07 / 01 / 2006 ! Άραγε να το ξέρει πως βγήκε νικητής ; :D Λέω να του στείλω ένα μύνημα !
Άντε να σας λύσω μια απορία (ξέρω... θα με ευγνωμονείτε):

Το φόρουμ το δημιούργησε ο AEON και η LadyHawke είναι η γυναίκα του ;) Αυτά φυσικά τα ξέρει και ο Wally :p
 
Rygar είπε:
Ποιός είναι ο Wally;
Ένας από τους πρώτους moderator του AEON :p Νομίζω ήταν 4...wally, telamonas.stokos, shock...δεν θυμάμαι τους άλλους (μιλάμε για αρχαία ιστορία φυσικά).
 
Δεν ημουν moderator. Δεν ηθελα να εμπλακω σε συντονισμους διοτι χρησιμοποιουσα greeklish (!!!!) μετα μανιας και δεν ηθελα να τα αποχωριστω (απιστευτος!! θα με μπαναρα αμεσα)

Ημουν απλα στη πρωτη ομαδα που ξεκινησε τη φαση και στην ηρωικη συζητηση στο insomia :)
 
Wally είπε:
Δεν ημουν moderator. Δεν ηθελα να εμπλακω σε συντονισμους διοτι χρησιμοποιουσα greeklish (!!!!) μετα μανιας και δεν ηθελα να τα αποχωριστω (απιστευτος!! θα με μπαναρα αμεσα)
Ημουν απλα στη πρωτη ομαδα που ξεκινησε τη φαση και στην ηρωικη συζητηση στο insomia :)
Ακόμα μοντάρω τα ποστ σου :p :D :D
 
Wally είπε:
Δεν ημουν moderator. Δεν ηθελα να εμπλακω σε συντονισμους διοτι χρησιμοποιουσα greeklish (!!!!) μετα μανιας και δεν ηθελα να τα αποχωριστω (απιστευτος!! θα με μπαναρα αμεσα)
Ημουν απλα στη πρωτη ομαδα που ξεκινησε τη φαση και στην ηρωικη συζητηση στο insomia :)
Α, πώς θυμάμαι ότι ήσουν Moderator? Μάλλον είναι τόσο αρχαία ιστορία που τα έχω ξεχάσει. Αλλά φυσικά και θυμάμαι τα greeklish σου! Μάλλον μπέρδεψα τα 4 πρόσωπα/moderators με τους ιδρυτές του B2R.
 
Kambia μπαναρε με να ησυχασω χαχαχαχαχα
 
Πίσω
Μπλουζα