Ειχα μεγαλη τρελα ενα φεγγαρι με της φιγουρες G.I.Joe Πιτσιρικας και η μεγαλη μου καψουρα ηταν ενα αεροπλανο των Cobra που με ειχε φερει δωρο μια θεια μου οποτε ηταν φυσικο να ταισω και το συγκεκριμενο arcade.Οχι ομως για πολυ καιρο γιατι ποτε δεν το εφεραν τα γνωστα μερη που συχναζα αλλα ενα ολοκληρο καλοκαιρι στο μερος που εχουμε το εξοχικο το ειχε φερει ενα μαγαζι οποτε καθε μερα του κατεθετα της οικονομιες μου Απο τοτε δεν το ξαναπετυχα πουθενα αλλα απο την ανακαληψη του mame και μετα το ταιζω αρκετα συχνα μπορω να πω.vasilas432 είπε:Αυτό το τάϊζε κανένας?[video=youtube_share;9EcK7anIUhM]
Ναι μια χαρά μου ακούγεται!Wally είπε:Να ανοιξω ενα ποστ να συζητησουμε για τα "Cabal shooters" ξεχωριστα?
Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχα δει μόνο σε ενα συνοικιακό ουφάδικο. Θεωρείται από τα πιο σπάνια arcade pcbsvasilas432 είπε:Αυτό το τάϊζε κανένας?[video=youtube_share;9EcK7anIUhM]
Xαμος γινοταν με το street fighter 2 που περιμενες καθε μερα στην ουρα.Απιστευτες gaming εποχες.Τα τρελα λεφτα πεφτανε στο Street Fighter 2, όταν το είχαν φέρει τέλος '91 κάπου εκεί περίμενες στην ουρά να παίξεις. Είχε τα πιο καλά γραφικά στα ηλεκτρονικά τότε αυτό το παιχνίδι. Θυμάμαι μετά φέρανε και την Champion Edition όπου έπαιζες και με τους μεγάλους κακούς και είχε και διαφορετικά χρώματα. Αυτή αρκετά πιο αργά τέλος 92 εκεί και δεν έκανε γκελ.