Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κι εγώ το ίδιο, θυμήθηκα το φούρνο και μου ξύπνησες ωραία ανάμνηση! Πηγαίναμε κι εμείς Βάρκιζα και Λαγονήσι και πάντα μου άρεσε όταν περνούσαμε το τούνελ. Στη Βάρκιζα μου άρεσε η θάλασσα, ενώ στο Λαγονήσι μου άρεσε το τοπίο περισσότερο, όπως και το ότι μπορούσες να βρεις ήσυχα μέρη, χωρίς πολύ κόσμο. Θυμάμαι ότι υπήρχαν και διάφοροι πλανόδιοι που συνήθιζαν να πουλάνε φρούτα, κυρίως σύκα, και πίεζα τους δικούς μου για να πάρουμε. Πηγαίναμε και με αυτοκίνητο, αλλά και με τα γνωστά πούλμαν για θαλάσσια μπάνια -αλήθεια, υπάρχουν ακόμα;- Επίσης πηγαίναμε Αίγινα και συγκεκριμένα Αγία Μαρίνα, που τη θεωρώ ακόμα την ωραιότερη περιοχή της Αίγινας. Μπάνια έχω κάνει και στην ωραία Ναύπακτο, στην οποία έμενα για ένα διάστημα όταν ήμουν μικρή.ΦΖΠ1 είπε:Στην...ερημιά της Βάρκιζας, πολύ πριν από Λούνα Παρκ, Γιαμπανάκια και άλλες ... Στην επιστροφή, ο γνωστός "Φούρνος" φυσικά πάντα μας έπιανε αιχμαλώτους
χαρακτηριστική φιγούρα στην παραλία ο πωλητής λουκουμάδων με ζάχαρηBETTY BOOP είπε:Καλοκαίρι πηγαίναμε για μπάνιο με εκδρομικό λεωφορείο στο Ηράκλειο. Ξεκινoύσαμε 4 το απόγευμα από το χωριό φορτωμένοι με τα σχετικά και γυρίζαμε κατά τις 9 το βράδυ. Μετά το μπάνιο σειρά είχε το καθιερωμένο παγωτάκι...Στο λεωφορείο ακούγαμε μουσική και γενικά ήμασταν μες την τρελή χαρά...Μια φορά, στο τελευταίο μπάνιο της περιόδου, είχαμε πάει σε ταβέρνα και μετά είχαμε ξεσαλώσει στο χορό, με τα πιτσιρίκια (εμάς δηλαδή) να χορεύουμε Jordy (θυμάμαι το τραγούδι Alison!!!)...
Δηλαδή κάτι τέτοιο...BETTY BOOP είπε:χαρακτηριστική φιγούρα στην παραλία ο πωλητής λουκουμάδων με ζάχαρη
O πωλητής λουκουμάδων σας πληροφορώ ότι στην κοσμική Μύκονο ζει και βασιλεύει ! Ξυπόλητος, με άσπρη ποδιά, με καταπληκτικούς λουκουμάδες 2 ευρώ, ζεστούς και τεράστιους, κυριολεκτικά σε πιάνει αιχμάλωτο. Μάλιστα φέτος είδα άλλους δυο-τρεις (με την ίδια ποιότητα), ενώ παλιότερα ήταν μόνο ένας.BETTY BOOP είπε:χαρακτηριστική φιγούρα στην παραλία ο πωλητής λουκουμάδων με ζάχαρη