Μανία που έχεις με το αποτυχημένο Neo-Geo και το φθηνό Snes ρε mike ! Άστο Neo-Geo ήσυχο ! Πάντως ο Αρχιμήδης ήταν ισχυρό μηχάνημα, αλλα δεν το είδαμε ποτέ στην πράξη. (Εγώ δηλαδή, ένα racing ανάμεσα σε κάτι παγόβουνα θυμάμαι όλο και όλο)
@maddog, είσαι άδικος, άλλο το port να είναι απο την Capcom, και άλλο απο την Creative Materials. Τι Final Fight να συγκρίνουμε τώρα, είναι σαν να συγκρίνεις το παστιτσιο της μαμάς με το παστίτσιο του σούπερ μάρκετ. Εκτός των άλλων, μιλάμε για διαστημικές διαφορές στο κόστος απόκτησης. Τα δύο μηχανήματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, εκτός του επεξεργαστή, ο οποίος έτρεχε στα 10mhz μάλιστα στον Χ68000 ενώ στην Amiga στα 7,1. Σοφά εμίλησε ο mike λοιπόν, γιαπωνέζικο παιχνίδι, γιαπωνέζικη πλατφόρμα. Άντε βρες εσύ να παίξεις Kick Off 2 στον X68000 !!! EDIT: και όμως υπάρχει, Pro soccer 68 λέγεται, ωραία διορθώνω, άντε να βρεις pinball fantasies/Sensible soccer στον Χ68000
Σε ότι αφορά στον ήχο, μαμίσια δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές, για να ευχαριστηθεί κανείς την τελειότητα θα έπρεπε να τα σκάσει ακόμα παραπάνω, για να πάρει ενα external midi synth module. Στον Acorn δεν έχω ιδέα !
Πάντως σαν μηχάνημα, σετ με το μονιτοράκι του, τα ηχειάκια του και ένα midi module πακετάκι, με το joystick του, ειναι μακράν ότι πιο σεξουαλικό έχω δεί σε home computing (μετά την 500άρα και δυο tomahawk μπροστά απο το 1084 φυσικά)