Τα χαιρετίσματα μου στο Retromaniax

Selaxi

RetroNoob
Joined
18 Mαϊ 2024
Μηνύματα
5
Αντιδράσεις
21
Τα χαιρετίσματα μου σε όλα τα μέλη του Retromaniax! :worship:
Έχω υπάρξει και παλιότερα μέλος του forum αλλά μάλλον επειδή ήμουν ανενεργός για 6+ χρόνια ο λογαριασμός μου πρέπει να διαγράφτηκε.
Χαίρομαι πάντως που σας ξανά βρήκα και να περάσουμε καλά με την ρετρό-παρέα!:ylsuper:
 
Τα χαιρετίσματα μου σε όλα τα μέλη του Retromaniax! :worship:
Έχω υπάρξει και παλιότερα μέλος του forum αλλά μάλλον επειδή ήμουν ανενεργός για 6+ χρόνια ο λογαριασμός μου πρέπει να διαγράφτηκε.
Χαίρομαι πάντως που σας ξανά βρήκα και να περάσουμε καλά με την ρετρό-παρέα!:ylsuper:
 
Σας ευχαριστώ όλους σας για το θερμό καλωσόρισμα και τα ωραία βίντεο :)

@freaktmp ευχαριστώ για την πληροφορία, θα εποινωνησω μαζί του να δούμε αν μπορεί να γίνει τίποτα!
 
Welcome back. Γράψε το όνομα ki από εδώ αν σε βολεύει και θα το τσεκάρω.
 
Τα χαιρετίσματα μου σε όλα τα μέλη του Retromaniax! :worship:
Έχω υπάρξει και παλιότερα μέλος του forum αλλά μάλλον επειδή ήμουν ανενεργός για 6+ χρόνια ο λογαριασμός μου πρέπει να διαγράφτηκε.
Χαίρομαι πάντως που σας ξανά βρήκα και να περάσουμε καλά με την ρετρό-παρέα!:ylsuper:
Χα! Καλώς το... Βεσίλη!!!! Είσαι άξιος αναφοράς μόνο και μόνο για εκείνο το Dragon ;) Ελπίζω να είσαι καλά όλα αυτά τα χρόνια.

Αντε να σε καλοσωρίσω κι εγώ με παρόμοιο τρόπο
 
Θυμάμαι εκείνη την replica του υπολογιστή Amiga Walker που είχε φτιάξει ο Βασίλης για το Amigathering 12!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τι ήταν αυτό το gathering;

Το Amigathering είναι το πρώτο event συνάντησης των φίλων της Amiga το οποίο οργάνωναν τα μέλη του θρυλικού Amigahellas.gr. Το πρώτο Amigathering πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το 1997 (ναι καλά διαβάσατε.. 1997) και απο τότε σχεδόν κάθε χρόνο οι φίλοι της Amiga βρίσκονταν στο Amigathering event.
Πολλοί θα θυμούνται και το στέκι στην Ομόνοια. Όταν δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα Αmigahellas λειτουργούσε και ένα κανάλι IRC chat στο οποίο συνδέονταν εκατοντάδες μέλη απο όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (θυμάμαι είχαμε μέλος και ένα Κινέζο ο οποίος είχε έρθει και στην Ελλάδα σε κάποιο απο τα Amigathering). Κάθε βράδυ στο IRC γινόταν χαμός και υπήρχε κόσμος που συνδεόταν ακόμα και μέσω Amiga στο κανάλι! Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε μια τεράστια κοινότητα φίλων της Amiga απο όλη την Ελλάδα και έγιναν όλοι μια παρέα όπου βρίσκονταν στα Amigathering τα οποία πραγματοποιούνταν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας όπως την Πάτρα που προανέφερα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, τα Ιωάννινα και φυσικά την Αθήνα! Να πω ότι το Amigahellas είναι και αυτό αδελφό website του retromaniax.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Καλησπέρα στην ωραία παρέα του retromaniax!:)
Διάβασα τα μηνύματα σας την Δευτέρα αλλά πριν απαντήσω ήθελα να φτιάξω πρώτα ένα meme. Όμως λόγο μεσοβδόμαδου προγράμματος και υποχρεώσεων δεν προλάβαινα να το ετοιμάσω και να απαντήσω νωρίτερα.
Απ'ότι βλέπω έγινε ένα αστείο μπέρδεμα. Ξαναδιαβάζοντας τα μηνύματα από την αρχή κατάλαβα και που έγινε το μπέρδεμα.
Στο πρώτο μήνυμα του Always Somewhere,
είτε από κεκτημένη ταχύτητα; :gun:
είτε λόγο της ωραίας σιλουέτα της κοπέλας στο amiga demo από κάτω; :devil_smile:
είτε γιατί είμαι τελείως γκαβάδι; :cool:
λίγο έχει σημασία, γιατί από το "Welcome back Βασίλη (salaxi) !!!" παρέλειψα το κομμάτι που έλεγε "Βασίλη"! Δεν έγινε καθόλου register στον εγκέφαλο μου. Ούτε το salaxi μου έκανε εντύπωση γιατί ουκ ολίγες φορές με έχουν αποκαλέσει έτσι σε ελληνικά φόρουμ.
Τι έγινε λοιπόν!
Απαντάω στα πρώτα καλωσορίσματα την Κυριακή το μεσημέρι, όλα καλά λέω. Την Δευτέρα το πρωί πριν φύγω για δουλειά τσεκάρω λίγο τα νέα, τις ιστοσελίδες που ήθελα και το εδώ φόρουμ. Και βλέπω ένα μήνυμα από τον AEON από το προηγούμενο βράδυ, που με καλωσόρισε και μου έλεγε να δώσω αν θέλω εδώ τα στοιχειά που είχα για τον παλιό λογαριασμό μου. Τέλεια, σκέφτομαι, θα τα στείλω όταν γυρίσω από την δουλειά, για να βρω και τα email που είχα λάβει το 2010 όταν είχα κάνει την εγράφη.
Μέχρι εδώ όλα καλά LOL που να'ξερα!
Γυρίζω σπίτι και κατα το βραδάκι κάθομαι στον υπολογιστή για να στείλω απάντηση. Ανοίγω το φόρουμ και βλέπω έχω μηνύματα! "Α, τι ωράια", σκέφτομαι! Το πρώτο μήνυμα ήταν από τον Rygar, αρχίζω και διαβάζω και αμέσως κολλάω στο "Χα! Καλώς το... Βεσίλη!!!! Είσαι άξιος αναφοράς μόνο και μόνο για εκείνο το Dragon ;) "
Στο μυαλό μου τρώω ένα error 404!!!:alien:
Βλέπω και το βίντεο με τον Benny Hill μπας και μου δώσει κάνα clue αλλά τίποτα. Μέτα διαβάζοντας και τα υπόλοιπα μηνύματα, σκάω στα γέλια γιατί συνειδητοποιώ τι έχει γίνει.
Από τα πολλά γέλια έρχεται η γυναίκα μου και με ρωτάει γιατί έχω διπλωθεί στα δύο από το γέλιο. Της δείχνω τα μηνύματα και της εξηγώ πως με έχετε μπερδέψει με ένα άλλο παλιό μέλος που έχουμε παρόμοιο username, οπότε τώρα βγάζανε νόημα και όλα τα βιντεάκια. Βέβαια η γυναίκα μου δεν γελά,.... κάθεται με κοιτά με απόλυτη σοβαρότητα στα ματιά και μου λέει "Άστα αυτά αγάπη μου, τι έγινε στο ίντερνετ σε ξέρουν και ως Βασίλη ;" συνεχίζει σοβαρή να με κοιτά μες στα ματιά! Δυο δευτερόλεπτα μετά δεν αντέχει και σκάει και αυτή σε γέλια!:lol:Μετέπειτα μου λέει, " Άντε απάντησε και στους ανθρώπους πως είσαι απλά συνονόματο ψάρι με τον Βασίλη."
Και έτσι πάω να στείλω απάντηση αλλά όσο το σκεφτόμουν τι να απαντήσω γελούσα περισσότερο. :rofl:
Μου ερχόταν στο μυαλό διαφορές σκηνές όπως από τα σκετσάκια στο ΑΜΑΝ που διακωμωδούσαν την Διάσωση του στρατιώτη Ryan με την ατάκα "Δεν είμαι ο Ryan, o Bryan είμαι!" youtube link

'Η σκεφτόμουν πιθανές απαντήσεις που μπορεί να λάμβανα γράφοντας απλά "Συγνώμη αλλά δεν είμαι ο Βασίλης"
Απάντηση : "Χαχαχα! Βρε τον μπαγάσα τον Βασίλη, κλασικός πλακατζής!"

Τελικά αποφάσισα να κάνω το παρακάτω meme και να περιγράψω όλη την ιστορία γιατί μου φάνηκε αστεία και άξιζε να την μοιραστώ μαζί σας.

vir7MhJ.png


Οπότε δυστυχώς δεν είμαι ο φίλος σας ο Βασίλης με την replica Amiga Walker (αν και είμαι φαν της Amiga :thumbup: ). Να'ναι καλά ο άνθρωπος, με έκανε να γελάσω και εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο στο φόρουμ. Αλλά και αυτός παρόμοιο username με εμένα; απίστευτο! Από το 1995 που χρησιμοποιώ αυτό το username δεν πέτυχα ποτέ κανέναν με το ίδιο ή παρόμοιο. Καμία φορά με ρωτάν γιατί σελάχι και όχι σαλάχι και η μόνη καλή εξήγηση που έχω βρει είναι γιατί στην Θεσσαλονίκη που είμαι τα έχουμε όλα σε "σε" και "με"!;):p

Αυτά τα λίγα λοιπόν. Όπως και να έχει, ευχαριστώ όλους σας και πάλι για το θερμό καλωσόρισμα, που παρά το ότι δεν είμαι ο Βασίλης πιστεύω θα ήταν ίδιο (κρίνοντας και από αλλά post) απλά δεν θα ήταν τόσο προσωποποιημένο.:)

Και κάτι τελευταίο τεχνικό @AEON ο παλιός λογαριασμός που είχα συμφωνά με τα email που έλαβα από το φόρουμ, η εγράφη έγινε 20/07/2010 και είχα ακριβώς το ίδιο username και email με αυτά που έχω κάνει register τώρα. Επίσης βλέπω ότι στις 10/11/2019 είχα λάβει email για την επαναλειτουργία του φόρουμ και ότι έπρεπε να κάνω reset το password, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν το είχα κάνει.
 
Καλημέρα! Το ότι δεν απαντούσες τόσες μέρες με έβαλε σε σκέψεις ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και επειδή εγώ είμαι συνέχεια μέσα στο φόρουμ σκέφτηκα να παρακολουθήσω λίγο παραπάνω το συγκεκριμένο thread.

Μπαίνοντας λοιπόν ξανά σε αυτό το thread για να δω αν υπάρχει κάποια απάντηση απο σένα @Selaxi και τσεκαρωντας και το προφίλ σου παρατήρησα ότι είχες συνδεθεί στο φόρουμ όχι μια φορά αλλά κάποιες φορές μέσα στις επόμενες μέρες απο την εγγραφή σου και παρόλα αυτά δεν είχες κάνει κάποιο post στο συγκεκριμένο θέμα.

Επίσης υπέθεσα ότι γράφτηκες ως Selaxi επειδή υπήρχε ήδη ο παλιός σου λογαριασμός όπως έγραψες και δεν είχες πρόσβαση και φυσικά δεν σε αφήνει η πλατφόρμα να ξαναγραφτείς με το ίδιο όνομα/nickname και για αυτό γράφτηκες ως Selaxi! Με μπέρδεψε μετά και το άβαταρ σου με το Σαλάχι που είχε παλιότερα και ο φίλος Βασίλης.

Ως δεύτερο post στο αρχικό σου μήνυμα μάλλον μπέρδεψα και τους άλλους που έγραψαν μετά κάποιο μήνυμα στο συγκεκριμένο θέμα. Έτσι λοιπόν μπερδεύτηκαν μετά ακόμα περισσότερο τα πράγματα επειδή νομίζαμε όλοι ότι είσαι το παλιό και αγαπητό μέλος Salaxi54 (όπου παλιότερα το nickname του ήταν Salaxi και μάλιστα είχε και το ίδιο άβαταρ με σένα).

Ζήτω συγγνώμη πάντως για αυτό και απο τα παιδιά που άθελά μου τους μπερδεψα.

@Selaxi Δεν έκανες και εσύ ένα post τόσες μέρες για να μην μπερδευτούμε όλοι και αφού έμπαινες και διάβαζες το συγκεκριμένο θέμα. Παλιό μέλος είσαι και εσύ άρα γνωρίζες τι έπρεπε να κάνεις. :D

Το θέμα πάντως λύθηκε και καταλάβαμε όλοι με το post που έκανες σήμερα ότι δεν είσαι ο Βασίλης αλλά είσαι ο Selaxi απο την όμορφη Θεσσαλονίκη!

Επεισοδιακό come back πάντως. Χαχαχα!

Anyway.. όλα καλά!

Σου εύχομαι και πάλι καλώς ήρθες και καλή διαμονή στο retromaniax! :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απο τον Rygar το περιμενα να μπερδευτει ,τα 'χει και χαμενα λογω ηλικιας.

Καλως ξαναρθες και απο μενα .
 
@Always Somewhere no worries δεν έγινε και τίποτα αντίθετα πιστεύω τέτοιες φάσεις έχουν γέλιο και σπάει και ο πάγος μεταξύ καινούργιων γνωριμιών. :D
Ναι, έχεις δίκιο έπρεπε να ποστάρω νωρίτερα αλλά όπως βλέπεις το πάνω μακρινάρι ποστ, μαζί με το meme μου πήραν σχεδόν μισή μέρα, με διαλείμματα εννοείτε.
Γράφω που γράφω σαν χελώνα, τα γράφω πρώτα σε ένα notepad, για να συνθέσω σωστά αυτά που ήθελα να πω ώστε να βγάζουν νόημα, μαζί με την ορθογραφία και το συντάκτικο για να μην φανώ σαν αγράμματος, συν το ότι μια απλή εικόνα που στο photoshop θα έκανα max 5-10 λεπτά, στο gimp μου πήρε 2 ώρες (μαζί με τα tutorial στο youtube) :geek:για να κάνω το ίδιο πράγμα που έκανα στο άλλο. Γιατί το photoshop του jack sparow μετά από την τελευταία αναβάθμιση :banghead:crash-αρε. Οπότε όλο αυτό μπορούσα να το κάνω μόνο χτες που είχα ρεπό για να βγει το πόστ όπως ήθελα.
Όσο για το Εθεάθη τελευταία, έχω βάλει όταν ξεκινάνε τα windows να ανοίγει τον browser μαζί με καμιά 20αριά σελίδες που με ενδιαφέρουν, από φορούμ μέχρι site με "...λαϊκές αγορές Καραϊβικής", γενικός αυτά που χρειάζεται να δηλώνεις παρουσία τακτικά αλλιώς ξέρεις, γίνεσαι inactive και μετά συνήθως από κάνα 2μήνο σε χαιρετούν οριστικά. Οπότε επειδή έτσι την πάτησα σε πολλά φόρουμ και site, από το Πάσχα και μετά ψάχνω ποια ήταν που με ενδιαφέραν για να ξαναγραφτώ και να μην φάω πόδι γιατί ξεχάστηκα να κάνω login μόνο μια 5ετία:icon_lol:. Και με αυτόν τον τρόπο με το browser να ανοίγει τις σελίδες που θέλω και δεν χάνω εύκολα επαφή μιας και ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι ξεχνάει, αλλά σίγουρα δεν προλαβαίνω να ρίξω πάντα ματιά σε όλα, συνήθως Σ/Κ τα βλέπω όλα.:)

Καλως ξαναρθες και απο μενα .
Ευχαριστώ! :)
 
Selaxi ο ένας επειδή νομίζαμε ότι δε μπορούσε να κανει login ως salaxi, εγώ τον είπα Β..ε...σίλη για να πάει με το sElaxi.

Αλλ'αντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα. Δεν πειράζει, η βδομάδα κλείνει με γέλιο.
 
Πίσω
Μπλουζα