"Τα χρυσά μου βιβλία" [Eκδόσεις Στρατίκη]

saboter

RetroActive
Joined
11 Αύγ 2009
Μηνύματα
325
Αντιδράσεις
94
%CE%A4%CE%B1+%CE%A7%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AC+%CE%BC%CE%BF%CF%85+%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%B1+-+%CE%A4%CE%BF+%CE%92%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%93%CE%B7%CF%82.jpg
Προβολή συνημμένου 74428Στο Δημοτικό, είχα μια δεκάτομη θεματική εγκυκλοπαίδεια με τον τίτλο "Τα χρυσά μου βιβλία", που είχε κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Στρατίκη.Τα βιβλία ήταν μεγάλα, με ιλλουστρασιόν χοντρά εξώφυλλα και πλούσια όμορφη εικονογράφηση.

[deadpics]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Την θυμάμαι στα βιβλιοπωλεία αυτή την εγκυκλοπαίδεια και νομίζω ότι έχει γίνει και επανέκδοση...
 
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είχα όλους τους τόμους. Πραγματικά με το που έπεφτε στα χέρια μου ο τόμος τον διάβαζα μονορούφι!!!
 
Τα αγαπημένα μου ήταν το βιβλίο της προόδου και των ταξιδιών :)
 
Εγώ πάλι έχω το βιβλίο της γης, των εξερευνήσεων και της ιστορίας. Αξίζει να κάνουμε πιστεύω ένα μικρό ξεφύλλισμα και να δούμε και το οπισθόφυλλο. Εκεί τα λέει όλα για τον σκοπό του βιβλίου. Σε μεγάλο βαθμό πιστεύω ότι η συγκεκριμένη σειρά βιβλίων το πέτυχε. :)
 
Είχα το βιβλίο της ιστορίας και των εφευρέσεων. Απο μικρό παιδί φαίνονταν η τρέλλα που θα είχα με την ιστορία...
 
Υπέροχη σειρά και ευτυχώς τα έχω ακόμα όλα...

Το μόνο που λείπει είναι και το αγαπημένο μου το ''βιβλίο της ιστορίας'' το οποίο και είχε φάει ο σκύλος μου...(μαζί με πολλά άλλα)..
 
tanan είπε:
Υπέροχη σειρά και ευτυχώς τα έχω ακόμα όλα...Το μόνο που λείπει είναι και το αγαπημένο μου το ''βιβλίο της ιστορίας'' το οποίο και είχε φάει ο σκύλος μου...(μαζί με πολλά άλλα)..
Βιβλιοφάγος όνομα και πράγμα δηλαδή ο σκύλος. :D
 
Τα αγαπημένα μου :) Τα έχω και τα 10 και φυσικά ακόμη με δεκάδες άλλα βρίσκονται στην βιβλιοθήκη του παιδικού στο πατρικό :)
 
Είχα μόνο δύο από αυτά τα βιβλία, το βιβλίο της ζωής και το βιβλίο του γύρω μας κόσμου...Μου άρεσε περισσότερο το βιβλίο της ζωής...
 
απ τη συγκεκριμενη σειρα ειχα δυστυχως μονο ενα βιβλιο,μαλλον αυτο με τις εφευρεσεις..
 
Στο Μοναστηράκι εχει αρκετούς τομους απο τη συγκεκριμενη σειρα!!
 
Είχα μόνο ένα, σιγά σιγά τα μάζεψα όλα εκτός από το βιβλίο των ταξιδιων!

Κυκλοφορεί σε επανέκδοση, δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδιο το περιεχόμενο όμως.
 
zouzou είπε:
Είχα μόνο ένα, σιγά σιγά τα μάζεψα όλα εκτός από το βιβλίο των ταξιδιων!Κυκλοφορεί σε επανέκδοση, δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδιο το περιεχόμενο όμως.
Μαλλον ειναι το περιεχομενο ιδιο γιατι σε οποια βιβλιοπωλεια και αν τα εχω ξεφυλλισει ειναι ακριβως ιδια με αυτα που ειχα σαν παιδι.Εχω το βιβλιο της ιστοριας και των εξερευνησεων.
 
Πραγματικά...ρίγη συγκίνησης..ΠΟΥ είσαι παιδική ηλικία; ΠΟΥ; Εγώ τα είχα όλα..Την είχα "φαει" τη σειρά..Εξαιρετική..Νομίζω η ιδανική κληρονομιά (δεν φορολογείται κιόλας..ακόμη!Οπότε μια χαρά!) για τις νεότερες γενιές που θα προκύψουν από εμάς..Εγώ προσωπικά θα ξεχωρίσω το βιβλίο της Ιστορίας και αυτό των ταξιδίων..Πίστευα ότι θα έχει αποσυρθεί..Ειδικά τη σημερινή εποχή που τα μικρά παιδιά ο,τι θέλουν το αναζητούν και το εντοπίζουν στο internet..

Stakoviε απλά άπαιχτο το σχόλιο για τον... βιβλιοφάγο σκύλο!!!Γέλασα πολύ!!
 
RIO είπε:
Ρίγη συγκίνησης για το πρώτο και το πέμπτο...
Και οχι μονο!Οπως βλεπεις το πρωτο εχει μια προχωρημενη αποσυνθεση απο το πολυ ξεφυλλισμα!
 
Βρήκα και των ταξιδιών σε ταξίδι σε επαρχιακή πόλη! Τη συμπλήρωσα τη σειρά :D

Νομίζω ότι των ταξιδιών θα είναι και το αγαπημένο μου :)
 
Πολύ καλή σειρά που δυστυχώς είχα μόνο το βιβλίο των Ανακαλύψεων και των Εφευρέσεων. Ήταν πολύ προσιτό προς τα παιδιά.
 
Πίσω
Μπλουζα