"Τα χρυσά μου βιβλία" [Eκδόσεις Στρατίκη]

Κατά καιρούς όλο και κάποιους τόμους βλέπω σε συνοικιακά βιβλιοπωλεία.
 
johnny19818 είπε:
Πολύ καλή σειρά που δυστυχώς είχα μόνο το βιβλίο των Ανακαλύψεων και των Εφευρέσεων. Ήταν πολύ προσιτό προς τα παιδιά.
Και όχι μόνο! ;)
 
Απίστευτο!!! :eek: :icon_cry: Μετά το πρώτο σοκ, θα θυμηθώ ποια απο αυτά είχα κι εγώ!
 
Σήμερα βρήκα το βιβλίο της ιστορίας σε ένα βιβλιοπωλείο και το αγόρασα. Πω πωωω δεν έχω λόγια... Πόσες αναμνήσεις..!! Ευχαριστώ πάρα πολύ που μου τα θυμίσατε, είμαι τόσο χαρούμενη !!!!

το βιβλίο της ιστορίας.jpg

τα χρυσά μου βιβλία.jpg

της ιστορίας (2).jpg

της ιστορίας (3).jpg

της ιστορίας (4).jpg
 
Κυκλοφορει ολη η σειρα, εχω βρει και τα αλλα. Αν ψαξεις θα τα βρεις.
 
Τα έχεις όλα δηλαδή; Μπράβο!!! :)

Η κυριούλα στο βιβλιοπωλείο μου είπε πως δεν κυκλοφορούν πια! Μάλλον δεν το γνώριζε. Θα τα βρώ τότε, thanks!!!
 
Cococinel είπε:
Τα έχεις όλα δηλαδή; Μπράβο!!! :)
Η κυριούλα στο βιβλιοπωλείο μου είπε πως δεν κυκλοφορούν πια! Μάλλον δεν το γνώριζε. Θα τα βρώ τότε, thanks!!!
Δεν ξερω αν σταματησανε...αλλα υπαρχουν σε μερικα μαγαζια.
 
Έχουν σταματήσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κάποιοι τόμοι έχουν ξεμείνει. Βγαίνουν σε νέα έκδοση όπως έχει αναφερθεί παραπάνω.
 
zouzou, είναι τα ίδια ακριβώς ή διαφέρουν; Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο το αγόρασα για δώρο και σκόπευα να αρχίσω την συλλογή μου με το πρώτο βιβλίο της σειράς. Απογοητεύτηκα όμως γιατί ήρθα αντιμέτωπη με ΆΘΛΙΑ συμπεριφορά! Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να απευθυνθώ και κάπου για όλο αυτό που έζησα επειδή το να αφήνουμε να συνεχίζεται όλη αυτή η κοροϊδία δεν είναι και λύση.
 
Cococinel είπε:
Απογοητεύτηκα όμως γιατί ήρθα αντιμέτωπη με ΆΘΛΙΑ συμπεριφορά! Πραγματικά δεν ξέρω αν θα πρέπει να απευθυνθώ και κάπου για όλο αυτό που έζησα επειδή το να αφήνουμε να συνεχίζεται όλη αυτή η κοροϊδία δεν είναι και λύση.
Τι εννοεις;;
 
Όντως, τι εννοείς;

Δεν ξέρω αν το περιεχόμενο είναι ίδιο των νέων εκδόσεων. Τα εξώφυλλα όμως είναι διαφορετικά και νομίζω πως και μέσα έχουν μεγάλες διαφορές.
 
Παιδιά αγόρασα απο ένα βιβλιοπωλείο έναν τόμο απο τη σειρά και ενώ η κυρία.. εκείνη επέμενε να τα αγοράσω όλα όσα τις είχαν απομείνει (5-6 πρέπει να ήταν) εγώ της εξηγούσα πως δεν ήρθα προετοιμασμένη για να κάνω μια αγορά των 50 ευρώ και πως θα επιστρέψω μια άλλη μέρα για τα υπόλοιπα. Τσαντίστηκε φανερά και την απόδειξη την "ξέχασε" φυσικά.. Δεν είχα σκοπό να πω τίποτα, αλλα με είχε εκνευρίσει το όλο στυλάκι της και έτσι με τρόπο την ζήτησα.

Ξαναπάω χθες να αγοράσω κάποια παραπάνω και με το που με βλέπει άρχισε την επίθεση!! Να μου λεει "την προηγούμενη φορά βέβαια πλήρωσες λιγότερα, η κανονική τιμή είναι 11,50 ευρώ και όχι 8,60 που πλήρωσες" Εγώ είχα πάθει σοκ διότι μπροστά μου έβρισκε τις τιμές στον υπολογιστή και μου τις έλεγε μόνη της!!! Και τώρα το έκανε να φανεί πως της άφησα εγώ το ποσό που ήθελα και έφυγα, μα είναι δυνατόν;; Έχω άλλωστε και την απόδειξη. Το μόνο που της είπα είναι πως οι τιμές είναι αυτές απ ο,τι έχω δει και στο ιντερνετ και μου απάντησε "ποιο ιντερνετ μωρέ τώρα τι λες..". Ντράπηκα (το ζώον!!) επειδή μπαινόβγαινε κόσμος και έφυγα. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή! Απο τη μια να μην κόβει αποδείξεις και αντί να ναι πιο ευγενική, έχει και θράσος απο πάνω!!! Όσο το σκέφτομαι φουντώνω και δεν μπορώ να το αφήσω πίσω μου.
 
Κακως δεν της φωναξες ενα "ειστε απατεωνες" ή κατι τετοιο..

Και κακως ντραπηκες...
 
Ακριβώς, ειδικά σε τέτοιες εποχές, δεν πρέπει να περνάνε τέτοιες συμπεριφορές. Έπρεπε να το κάνεις θέμα...
 
Έχετε απόλυτο δίκιο, δεν έπρεπε να φύγω, έπρεπε να της απαντήσω καταλλήλως! Ήταν κάτι που δεν περίμενα και γι αυτό εκείνη τη στιγμή "πάγωσα". Αυτό ήταν το χειρότερο! Δεν θα το αφήσω όμως, θα επανορθώσω!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ την συμπεριφορά της παραπάνω κυρίας αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα μας :)
 
[edit] Cococinel τα βιβλία είναι copyrighted :) [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BETTY BOOP είπε:
Είχα μόνο δύο από αυτά τα βιβλία, το βιβλίο της ζωής και το βιβλίο του γύρω μας κόσμου...Μου άρεσε περισσότερο το βιβλίο της ζωής...
Στο βιβλίο της ζωής φοβόμουν όταν κοίταζα τις σελίδες 42-43 με τα ερπετά και έτσι φρόντιζα να προσπερνάω αυτές τις σελίδες...
 
Πριν λίγο καιρο πέτυχα ολη τη σειρά στο Μοναστηράκι και αγόρασα το τόμο με τα επαγγέλματα στα 3 ευρω.. Είναι απο τα βιβλία που - οπως πολλοι αλλοι - τα είχα μικρός και τα έχασα στη πορεία του χρόνου, τώρα τ'αγοράζω ξανα απ'την αρχή ωστε να τα κάνω πάσα κι αυτα στους "διαδόχους"!
 
Πίσω
Μπλουζα