Θα συμφωνήσω με τα σχόλια σου για να είμαι ειλικρινής. Ναι, για Accept αναφέρομαι στην ίδια περίοδο κι εγώ, τη δεδοξασμένη δεκαετία του 80 κυρίως, ήταν δίσκοι ο ένας καλύτερος από τον άλλο.Μου αρέσουν όλα τα γκρουπ @tsimisde εκτός από τους Metallica (ποτέ δεν τους συμπάθησα). Οι ACCEPT μου άρεσαν κατά την UDO περίοδο τους.
Πλέον τοπ της λίστας σου για μένα Bee Gees. Βαριέμαι τρελά μέταλ όσο για hard rock σταθερή αξία αλλά και πάλι με μέτρο κι αναλόγως τη στιγμή (τα χόρτασα αρκετά μάλλον..)Δεν ξέρω αν θα βγάλω 12αδα, σίγουρα όμως είναι κάποια συγκροτήματα άκρως εμβληματικά στην ιστορία της μουσικής, τα οποία έχουν αφήσει το στίγμα τους και θα τα αναφέρω με πολύ τυχαία σειρά, δεν είναι σειρά κατάταξης.
1. Black Sabbath
2. Deep Purple
3. Scorpions
4. Judas Priest
5. Accept
6. Saxon
7. Toto
8. Modern Talking
9. Bee Gees
10. Metallica
11. Megadeth
Επειδή τώρα τελευταία έχω απομακρυνθεί από τα μέταλ και τα χαρντ ροκ επειδή πάνω κάτω τα έχω χορτάσει, έχω στραφεί προς αγαπημένα synth driven κομμάτια, κυρίως της δεκαετίας του 80. Και μιας και αναφέρεις τους Bee Gees, να πούμε ότι αποτέλεσαν τη βάση και την έμπνευση, για ένα άλλο συγκρότημα το οποίο ανέφερα στη λίστα μου και πλέον από τα αγαπημένα μου, μιλάω για τους Modern Talking.Πλέον τοπ της λίστας σου για μένα Bee Gees. Βαριέμαι τρελά μέταλ όσο για hard rock σταθερή αξία αλλά και πάλι με μέτρο κι αναλόγως τη στιγμή