Υπαρχει μια ομορφη σκεψη μεσα σε ολα αυτα. Αν πραγματι τα πραγματα οδηγηθουν προς το internet radio streaming, και παψουν να υπαρχουν συμβατικα ραδιοφωνα (τουλαχιστον με την μορφη που τα ξερουμε τωρα), και ξεμεινουν αδειες οι FM συχνοτητες, η τουλαχιστον παψουν να αποτελουν μονοπωλιο εταιρειων μιας και λογικα θα μεταπηδησουν στο "παρθενο" internetικο ραδιοφωνο.. δεν ξερω γιατι, αλλα εχω πολυ εντονη την εντυπωση οτι θα ξαναρθουν στο προσκηνιο πειρατικοι σταθμοι, απο ραδιοφιλους, ρετρομανιακους, και γενικα ατομα που εχουν μερακι και που εχουν ερωτα με το μικροφωνο.
Λετε να βγει σωστη η προβλεψη μου και να ξανακουσουμε προσπαθειες παιδιων στα παλια μας ραδιοφωνα (κατα προτιμηση 80's ραδιοκασσετοφωνα!) να βγαζουν ποιοτικες και μερακλιδικες εκπομπες εστω και αν αναφωνουν "Κουλα, πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος!!" ?

Εγω προσωπικα το εχω ΜΕΓΑΛΟ αχτι να φτιαξω ενα ραδιοφωνικο studio καποια στιγμη και φανταζομαι πολλοι απο εμας που καταφεραμε και ζησαμε μια καλη σχετικα εποχη ποιοτικου ραδιοφωνου, εχουν αναλογη επιθυμια.