Τεστ: Είστε εθισμένοι στα βιντεοπαιχνίδια??

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Plink
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Plink

RetroMasteR
Αντιδράσεις
13
:bow2: :bow2:ΧαχΑχα :bow2: :bow2:

μόλις το βρήκα αυτό...

εντάξει νομίζω πρέπει να το κάνουμε όλοι εδώ μέσα και το αποτέλεσμα είναι δεδομένο...

[deadlink]

εμένα μου βγήκε 72%

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χάλια! Άκου μόνο 69%... :(

58% ...να πάω να με κοιτάξει κάνας γιατρός ? :-P

Ούτε μπαίνω στον κόπο καν να κοιτάξω.

Δεν χρειάζομαι κανένα τεστ να μου πει τα αυτονόητα......

:D 44%

Πλάκα είχαν οι ερωτήσεις πάντως!

Tι στο καλό? 44 ο ένας...58 ο άλλος....

μόνο εγώ είμαι ο καμμένος???? :shake: :shake:

Μην ανησυχεις,στο ιδιο ιδρυμα θα μας χωσουν...72% :nervous:

Χαχαχαχα... Μου εβγαλε οτι "Ι have a video game problem! I am 73% video game addict" :D

Kambia είπε:
Χαχαχαχα... Μου εβγαλε οτι "Ι have a video game problem! I am 73% video game addict" :D
Χμμ....προς το παρών νικάει η Kampia χαχαχαααχ :wait2: :wait2: :wait2:

Μήπως μας κρύβεις κάτι ??

Εγω??? Μπα...

Λες οι πρωτες λεξεις του παιδιου μου να ειναι Nintendo, PS, Sega, PC και ολα τα υπολοιπα??? :rofl:

Παντως η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια κυκλοφορω με το PS2 μαζι μου!!!!

Μπα κάποιο λάκκο έχει η φάβα... δεν θα πίστευα ποτέ όταν αποφάσισα να κάνω το τεστ, ότι το αποτέλεσμα που θα έβγαινε με την πρώτη φυσικά και μετά μάλιστα από τις αρκετές "αρνητικές" απαντήσεις που έδωσα, θα ήταν το συγκεκριμένο.

Μάλλον θα φταίει: α) το "κάψιμο" της τελευταίας εβδομάδας με το Conan όπου εξαιτίας του παραλίγο να χάσω έναν γάμο που γινόταν κοντά στο σπίτι μου, (αφού γύρισα στο σπίτι στις 02:00 έγραψα άλλη μία ωρίτσα για να βγάλω τον δράκο πριν πάω για ύπνο και ενώ ξυπνούσα στις 07:00 για ταξίδι) β) παράλληλα έδιωξα τα γυναικόπαιδα από το σπίτι για το ΠΣ και για ένα διήμερο έμεινα πακτωμένος μπροστά από την τηλεόραση, γ) ότι αγοράζω νέα τηλεόραση για το γραφείο μου με μόνο κριτήριο το να βάλω επάνω την κονσόλα, δ) το ότι αγόρασα άλλες δύο φορητές παιχνιδομηχανές το τελευταίο 15ήμερο ώστε όταν αδειάζουν οι άλλες από μπαταρίες να έχω backup, ε) ή το ότι τελικά το τελευταίο κινητό που αγόρασα τελικώς είχε σαν βασικό κριτήριο το να παίζω παιχνίδια σε μία μεγάλη οθόνη με αρκετά μεγάλη ευκρίνεια...

Τί να πω, πρέπει να ήταν στημένο το αποτέλεσμα... θα το ξανακάνω μπας και "ρίξω" το αποτέλεσμα γιατί με ανησύχησε λιγάκι (αυτό και τα λόγια της γυναίκας μου ότι πλέον βλέπει μόνο την πλάτη μου...)

I am 21% Video Game Addict.

Why did you even take this test? You probably donʼt even know who Mario is! Do the world a favor and buy a console and a dozen games so people donʼt think you are lame.
:wait2:

Έφαγα χοντρό κράξιμο...8)

:sealed:

:zip:

:brick:

:go:

Και όμως... :precry: Στον "Άρχοντα... " στον Αλλαντίν και τον Ταρζάν είχα τερματίσει... :cry:

Juanita είπε:
Why did you even take this test? You probably donʼt even know who Mario is! Do the world a favor and buy a console and a dozen games so people donʼt think you are lame.
xaxaxa Χουανίτα >....μακράν το καλύτερο αποτέλεσμα!!!!

Εμένα μου έβγαλε 50% ! Πολύ λίγο..

Ωχ,..... 78%:

You got a problem, man. You wonʼt find the answer to life in a video game. Turn off that console or computer, go outside and try some reality for a change.

Εχουν πολυ γελιο τα σχολια της βαθμολογιας :D

Κι εγώ 50%, αλλά απάντησα πολλές ερωτήσεις με βάση πράγματα που είχα κάνει (πολύ) παλιότερα. Αν απαντούσα μόνο με βάση το τι κάνω σήμερα μάλλον λιγότερο και από τη Juanita θα έπιανα.

Θυμάμαι είχε και το Pixel ένα άρθρο του Θ. Δεβελέγκα σχετικά με τον εθισμό στα videogames και είχε κι εκεί ένα ερωτηματολόγιο. Βέβαια εκεί απ'ό,τι θυμάμαι είχε ίσως πιο τραβηγμένα πράγματα και αν τα έκανες αυτά τότε θα είχες πραγματικά σοβαρό πρόβλημα.

Πίσω
Μπλουζα