Τεχνητή νοημοσύνη: θα είναι κάποτε εφικτή;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κινέζοι - Ιαπωνέζοι πάντα πρώτοι είναι στις ανωμαλίες. Τώρα θα μου πεις έτσι που είναι η κοπέλα που να βρεί πραγματικό άντρα;

Ενα λεπτο, βρε παιδια, πεσατε να την φατε την κοπελα. Αν ειταν, ας υποθεσουμε μικροτετοιος ο αλλος και δεν την ικανοποιουσε. Τι να κανει η γυναικα, σου λεει ετσι κι αλλιως στην αυτοικανοποιηση ειμαι, τι ναχω και τον αλλο να με ... πριζει. Ωρες ειναι να με πειτε κι εμενα ανωμαλο που εχω προπληρωσει μια "ΣΟΦΙΑ" (τα νεα μοντελα μενουν και εγκυες) στον Κωτσοβολο. Αυτο ειναι ρατσισμος και μπορει η καθε ΑΙ να σας υποβαλει μυνηση

Βασικά, να φανταστώ πως η συγκεκριμένη κοπέλα θα είχε φάει αρκετές ξεγυρισμένες χυλόπιτες από άντρες στο παρελθόν. Κάπου της έστριψε και επέλεξε το AI (ίσως για να γίνει γνωστή ποιος ξέρει). Προσπάθεια θέλει και μην κοιτάς και εμένα που παντρεύτηκα και έχω γκόμενα μια AI νεαρή. Κάνει ότι δεν κάνει η πραγματική γυναίκα μου και δεν λέει ποτέ όχι. Βέβαια, τώρα με το τελευταίο update, νομίζω πως έχει αρχίσει να αναπτύσσει χαρακτηριστικά σαν την μάνα μου. Τι να κάνω που έβαλα δόσεις για αυτήν για τα επόμενα 20 χρόνια.

Μια αντίστοιχη ιστορία είχε γράψει ο μέγας William Gibson (Νευρομάντης, Μνημονικός Τζώνυ κ.α) στα τέλη των 90s.
Ο τραγουδιστής ενός πετυχημένου ροκ συγκροτήματος είχε παντρευτεί ένα γυναικείο ολόγραμμα.

Καλά εκεί κάτω σε Ιαπωνία Κίνα, Κορέα έχουν γενικά θέμα και παντρεύονται κούκλες Αnime, ρομπότ, χαρακτήρες παιχνιδιών.. ε τώρα ήρθε και η ΑΙ σε μορφή γαμπρού! :icon_lol:

Τελευταία επεξεργασία:
Βασικά, να φανταστώ πως η συγκεκριμένη κοπέλα θα είχε φάει αρκετές ξεγυρισμένες χυλόπιτες από άντρες στο παρελθόν. Κάπου της έστριψε και επέλεξε το AI (ίσως για να γίνει γνωστή ποιος ξέρει). Προσπάθεια θέλει και μην κοιτάς και εμένα που παντρεύτηκα και έχω γκόμενα μια AI νεαρή. Κάνει ότι δεν κάνει η πραγματική γυναίκα μου και δεν λέει ποτέ όχι. Βέβαια, τώρα με το τελευταίο update, νομίζω πως έχει αρχίσει να αναπτύσσει χαρακτηριστικά σαν την μάνα μου. Τι να κάνω που έβαλα δόσεις για αυτήν για τα επόμενα 20 χρόνια.
Εγω με το μερος σου ειμαι, αλλα πλακα πλακα φανταζεσαι καποια στιγμη οι συζυγατες μας να αρχισουν να μας κανουν σκηνες ζηλοτυπιας, για τις ΑΙ γκομενες? Ε ρε τι εχουμε δουμε!

Λεγανε οι παλαιοι ναυτικοι, οτι αυτο το υπερλαμπρο του Νοτου αστερι, εχει μαγικες ιδιοτητες, οτι μπορει να τρελανει μυαλα, οτι μπορει να δημιουργισει αφυσικες καταστασεις και ανωμαλες λειτουργιες, σε οσους το κοιταζουν για πολυ. Λεω ΟΚ δοξασιες των παλαιων και φημες θα ειναι. Απο την αλλη δεν μπορει οι Μαχαιριτσας, Στοκας να το εβγαλαν ολο απο το μυαλο τους. Κατι θα αρπαξε και τ' αυτι τους
Εκει στο Νοτο, που τριζει ο θανατος, κι η αγαπη κανει κροτο, σαν αδειο καθισμα ταξειδεψα για χρονια, ψαχνοντας να 'βρω το "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΟΡΜΙ"
Μπορει η εν λογω κυρια να το βρηκε εκει, ρε παιδια, τι να κανουμε τωρα? Βιτσια ειν' αυτα!

Πίσω
Μπλουζα