Τεχνητή νοημοσύνη: θα είναι κάποτε εφικτή;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας demis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αρα, ηδη "Μπηκαν στην πολη οι οχτροι................
Κι εμεις φωναζαμε, ζητω και γεια............" Την πρωτη μερα η ειναι πλεον αργα?

Δείτε τα βίντεο..

Japanese manufacturer Kawasaki Heavy Industries has revealed its latest concept, Corleo, a four-legged robot powered by hydrogen and equipped with artificial intelligence, designed to be ridden much like a horse.

The prototype was showcased at the Osaka-Kansai Expo 2025, drawing attention for its blend of clean energy and robotic design.

Και διαβάστε:

Μου θυμίζει το άλογο στο Saber Rider.

Τελευταία επεξεργασία:
Πάντως το video με τον αναβάτη κάνει πολύ μπαμ ότι είναι CGI
Σίγουρα. Διάβασα πως το πρώτο μοντέλο πραγματικού μεγέθους (αλλά μη λειτουργικό) θα παρουσιαστεί στις 13 Απριλίου. Άλλωστε η Kawasaki το σχεδιάζει για το 2050.

Εμένα μου θύμισε το A-X-L. Φοβερή κατασκευή και βγάζει χιλιόμετρα όπως είδα στο βίντεο. Στο άλογο με κράνος Chris, μάλιστα.

Ω! Φίλε ωραίες ταινίες μου προτείνεις να δω! Μπαίνει και αυτό στη λίστα για τις ταινίες που θέλω να δω. Thanks! :thumbup:

Λοιπόν όσο για αυτό το ρομπότ άλογο φανταστείτε το στο μέλλον ως όπλο του στρατού και της αστυνομίας! Φαντάζομαι την στρατιωτική έκδοση του με ενσωματωμένα όπλα πάνω του να βαράει στο ψαχνό. Κάτι μου θυμίζει και αυτό απο τα προφητικά 80s/90s.. :unsure:

Το μόνο που μας σώνει είναι ότι μέχρι το 2050 η ανθρωπότητα μπορεί να έχει γυρίσει στην εποχή του χαλκού :biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Mocha AI: Το νέο μοντέλο της Meta μετατρέπει την ομιλία σε ρεαλιστικούς χαρακτήρες που μιλάνε!

Ω! Φίλε ωραίες ταινίες μου προτείνεις να δω! Μπαίνει και αυτό στη λίστα για τις ταινίες που θέλω να δω. Thanks! :thumbup:

Λοιπόν όσο για αυτό το ρομπότ άλογο φανταστείτε το στο μέλλον ως όπλο του στρατού και της αστυνομίας! Φαντάζομαι την στρατιωτική έκδοση του με ενσωματωμένα όπλα πάνω του να βαράει στο ψαχνό. Κάτι μου θυμίζει και αυτό απο τα προφητικά 80s/90s.. :unsure:

Το μόνο που μας σώνει είναι ότι μέχρι το 2050 η ανθρωπότητα μπορεί να έχει γυρίσει στην εποχή του χαλκού :biglaugh:
Τωρα, βλεποντας αυτο το βιντεακι, καταλαβα γιατι η τεχνη θελει θυσιες

Πίσω
Μπλουζα