Φυσικά οι κάρτες που είχαν τελειώσει από μονάδες δεν πετάγονταν αλλά φυλλάσονταν για συλλογή.BETTY BOOP είπε:Χρησιμοποιούσα τηλεκάρτες στο σχολείο, είχα πάντα στο πορτοφόλι μου, μέχρι που απέκτησα κινητό! Όταν τηλεφωνούσα, δεν παρέλειπα να κοιτάζω στο τέλος πόσες μονάδες είχαν μείνει στην τηλεκάρτα...
Θυμάσαι κάτι γομαροκινητά σε φλούο χρώματα; Τα είχαν φθηνά..από τα πρώτα που βγήκαν το 95.. Σαν ψεύτικα παιδικά έμοιαζαν..δεν κατάφερα να βρω ακριβή φωτο, ωστόσο δες κάτι που με λίγη φαντασία θα καταλάβεις τι εννοώ.. ας πούμε κάτι ενδιάμεσο των δύο φωτο με κοντή κεραιούλαεγώ δεν τις πρόλαβα στην Βρετανία τις τηλεκάρτες αλλά χρησιμοποίησα ένα από τα τελευταία τηλέφωνα με κέρματα στο Gatwick για να πάρω τηλέφωνο μια φίλη μου στην Σκωτία, και την ξαναπήρα πάλι από ένα τηλέφωνο με κέρματα λίγο πιο κάτω από το σπίτι της, εν μέσω θύελλας, για να ρωτήσω πως θα βρω το σπίτι της! Μετά πήρα κινητό με βρετανικό νούμερο και λύθηκε το πρόβλημα.
όχι δεν τα θυμάμαι γιατί δεν είμαι early adopter, το πρώτο μου κινητό, ένα mοtorola με κεραία το πήρα το 2000 στο στρατό, σειρά millenium, έτσι την λέγαμε.Θυμάσαι κάτι γομαροκινητά σε φλούο χρώματα; Τα είχαν φθηνά..από τα πρώτα που βγήκαν το 95.. Σαν ψεύτικα παιδικά έμοιαζαν..δεν κατάφερα να βρω ακριβή φωτο, ωστόσο δες κάτι που με λίγη φαντασία θα καταλάβεις τι εννοώ.. ας πούμε κάτι ενδιάμεσο των δύο φωτο με κοντή κεραιούλαΠροβολή συνημμένου 276096Προβολή συνημμένου 276097
Βρήκα μια ΔΕΛΤΑ action (ανέβασα φωτο στο σχετικό νημα)Παρακαλώ πάρα πολύ τον Aardvark ή όποιον άλλον μπορεί να μου σκανάρει τις τηλεκάρτες με τα Milko (Action, κανονικό και φράουλα) μπρος-πίσω.
Δεν κατάφερα να τις βρω στο μοναστηράκι και τις θέλω απλά ως εικόνες για το προσωπικό μου αρχείο. Η δικιά μου συλλογή χάθηκε κάπου στα τέλη του 90...
Τις έχω πλην του Άσσου. Θα πρέπει να τις σαρώσω και να τις ανεβάσω.Προβολή συνημμένου 280267Προβολή συνημμένου 280268Βρήκα μια συλλογή από κάρτες του πατέρα μου (θέλουν κατηγοριοποίηση κλπ.)
Ένα μικρό δείγμα που μου αρέσει οπτικά:
Στη δευτερη εικονα το ταμπλό θυμιζει (ή μηπως είναι...)το επιτραπέζιο παιχνίδι ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΘυμάσαι κάτι γομαροκινητά σε φλούο χρώματα; Τα είχαν φθηνά..από τα πρώτα που βγήκαν το 95.. Σαν ψεύτικα παιδικά έμοιαζαν..δεν κατάφερα να βρω ακριβή φωτο, ωστόσο δες κάτι που με λίγη φαντασία θα καταλάβεις τι εννοώ.. ας πούμε κάτι ενδιάμεσο των δύο φωτο με κοντή κεραιούλαΠροβολή συνημμένου 276096Προβολή συνημμένου 276097
Αυτό πρέπει να ναι επιτραπέζιο παιχνίδι όπως ανέφερες ήδη. Παρόλα αυτά φέρνει μια ψιλή στα κανονικά κινητά που ψάχνωΣτη δευτερη εικονα το ταμπλό θυμιζει (ή μηπως είναι το επιτραπέζιο παιχνίδι ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ