johnny19818
Retromaniax Thread Excavator!
- Αντιδράσεις
- 2.235
Κλασσική ταινία του Χατζηχρήστου που προβάλλεται συχνά πυκνά. Δεν έχω καταφέρει να την δω ολοκληρωμένη και ο Χατζηχρήστος δεν είναι και ο αγαπημένος μου.
Ναι όντως! Γιατί είναι αυτή η αργή κίνηση; Το έχω δει σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Νομίζω επίσης ότι η ταινία χθες σαν να ήταν πιο παλιά κόπια από αυτή που πρόβαλλε τελευταία.DINO είπε:Εν τω μεταξύ, το σκίσανε χτες το εργάκι... Το μισό ήταν σε slow motion...
Να είσαι καλά...oldgrcinfun είπε:Σ'ευχαριστώ DINO.
Νομίζω πως εξηγούν τα παιδια στο thread "Αλλοιώσεις στις ταινίες", γιατί γίνεται αυτό...johnny19818 είπε:Ναι όντως! Γιατί είναι αυτή η αργή κίνηση; Το έχω δει σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. Νομίζω επίσης ότι η ταινία χθες σαν να ήταν πιο παλιά κόπια από αυτή που πρόβαλλε τελευταία.
χωρις να μπορω να το πω με απολυτη βεβαιοτητα νομιζω οτι προβαλοταν,ισως οχι τοσο συχνα οσο ας πουμε ο ηλιας του 16ου η ο κυριος πτεραρχος.Stormwatch είπε:Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά η συγκεκριμένη ταινία δεν νομίζω οτι παιζόταν απο την τηλεόραση την δεκαετία του 80. Δεν έχω δηλαδή ανάμνηση να την παρακολουθώ μικρός... Να θυμάμαι τόσο λάθος;
ισως επειδη αναφεροταν σε σχεσεις...maryflor73 είπε:Σήμερα διάβασα κάπου ότι η ταινία αυτή όταν πρωτοπροβλήθηκε ήταν ακατάλληλη για ανηλίκους! Ξέρει κανείς γιατί? Δεν είχε κάτι επιλήψιμο μέσα...
ο κυριος τριανταφυλλιδης τα μπερδεψε λιγακιtzias57 είπε:η ταινία πριν γίνει ταινία ήταν θεατρικό έργο με τον Βασίλη Αυλωνίτη στο ρόλο του Παντελή και την Γεωργία Βασιλειάδου στον ρόλο της κυρά Δέσποινας. Το θεατρικό έργο παίχτηκε για έναν μήνα. Ο Χατζηχρήστος γύρισε αυτήν την ταινία για να ξελασπώσει μετά την αποτυχία της ταινίας "ο Ταυρομάχος προχωρεί"και τα κατάφερε Προτιμήθηκαν ο Κώστας Δούκας και η Μαρίκα Νέζερ λόγω χαμηλότερου κασέ. Αυτά αναφέρονται από τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη εδώ :
http://www.thegreekcloud.com/blogs/b...uid=26&id=1014