Τι ακούω απόψε ...

Για καλωσόρισμα καλοκαιριού και λίγο πριν κοιμηθώ , έβαλα αυτό το cd των Afterimage, πραγματικό διαμαντακι αφού όλα τα κομμάτια που περιέχει είναι φοβερά,ούτε ένα περιττό! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά εδώ:
 

Συνημμένα

  • IMG_20210601_014958.jpg
    IMG_20210601_014958.jpg
    1,2 MB · Προβολές: 4
  • IMG_20210601_015020.jpg
    IMG_20210601_015020.jpg
    1,3 MB · Προβολές: 5
Motley Crue - You're all I need

και ετσι προς το τελος του πιο carefree/tongue-in-cheeck/simple-riffs & hairspray δισκου τους, σκαει ενα απο τα πιο δολοφονικα love tales ever

μεγαλε Nikki
Αγαπώ Motley Crue, τους άκουγα πολύ στα εφηβικά μου χρόνια.

Για καλωσόρισμα καλοκαιριού και λίγο πριν κοιμηθώ , έβαλα αυτό το cd των Afterimage, πραγματικό διαμαντακι αφού όλα τα κομμάτια που περιέχει είναι φοβερά,ούτε ένα περιττό! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά εδώ:
Άκουσα βιαστικά 1-2 τυχαία track από αυτό όπως και από Crowded House που έβαλες εχθές. Διαμαντάκια, με την πρώτη ευκαιρία θα τα ψάξω περισσότερο.

Πολύ αγαπημένοι οι Nits...τους είχα δει και στο gagarin το 2012
Τι λες! Εγώ δεν τους ήξερα καν τότε :worship:


Σήμερα πέτυχα Αστρική Προβολή. Βέβαια. Πήγα στην δουλειά ενώ δεν ξύπνησα. Τώρα με την σκέψη μόνο θα ταξιδέψω στους Γαλαξίες (έτσι λέει το εγχειρίδιο). Το δουλεύω.

Καλημέρα.

Bill Conti - Reflections (1976)

 
If you need
Need a one-day lover
Just call 76 54 321
One day lover


Supermax - Lovemachine Part 1 (1977)

Ωστε αυτό λέγεται trance μουσική.....χμ μάλιστα.....

Οι Scorpions μπήκαν στο παγκόζμιο στερέωμα με το lovedrive του 1979, από το οποίο ξεχώρισε (και ακόμα ξεχωρίζει) το Holiday.
Το 1989 έβγαλαν μια ελαφρώς ανανεωμένη έκδοση η οποία τελείωνε με μεγαλύτερης διάρκειας σόλο και προσθήκη πλήκτρων. Καποια χρόνια αργότερα, δεν ξέρω ακριβώς πότε, έβγαλαν μια ακόμα πιο ανανεωμένη έκδοση(service pack 2 update 5) στην οποία προσέθεσαν και ντραμς στο τέλος. Και είναι η έκδοση που μου αρέσει περισσότερο και την άκουγα πριν λίγο τυχαία στον ΕσύΣωλήνα.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Ο Malmsteen, για μένα τουλάχιστον, ήταν είναι και θα είναι ένας κιθαρίστας-φαφλατάς που έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Δεν είναι καθόλου κακός, απλά είναι υπερβολικός. Βέβαια σχόλια σαν κι αυτό που έγραψα, διάβαζα αρκετά τη δεκαετία του 90 στα μουσικά περιοδικά. Στο δίσκο Trilogy του 1986 είχε προσλάβει (όσοι αλλάζουν μέλη μπαντας σαν τα υποκάμισα, αυτοί είναι εργάτες, δεν είναι μέλη, είναι αναλώσιμοι δηλαδή) ως τραγουδιστή τον Μαρκ Μπόαλς με αποτέλεσμα τον πιο μελωδικό δίσκο που έχει βγάλει ποτέ. Αν τον ακούσετε πρώτο, οι υπόλοιποι θα σας φανούν μέτριοι, αν και οφείλω να παραδεχτώ ότι ο Σότο έχει πολύ ωραία φωνή, όμως αυτή του Μπόαλς είναι πιο γλυκιά.

Liar
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα