Καλέ βάλε κανένα link να μην ψάχνει ο κόσμος λάθος Σταύρωση....Crucifixion - Green Eyes
εδιτ 1: μερακλιδικο βιντατζιαρικο σαν καλο παλιο κρασι
I stand corrected, θα παρεχω σχετικες συνδεσειςΚαλέ βάλε κανένα link να μην ψάχνει ο κόσμος λάθος Σταύρωση....
'Ενα ακόμη αγαπημένο από μια από τις μπάντες-διαμαντάκια που προωθούσε η Neat records τότε στα ωραία και άγρια early 80s.
Blitzkrieg - Buried Alive (1981)
Το πρωί άκουγα ένα αγαπημένο μου track από αυτό το άλμπουμ.σήμερα αφιέρωσα λίγο χρόνο σε αυτό το πολύ ωραίο (και πολυαγαπημένο) album του Lloyd Cole με τους Commotions,το "Rattlesnakes" απ' το 1984:
Πω πω τι μου θύμησες. Είχα το No Respect σε μια TDK. Το deck μου την μάσησε, έκοψα το κατεστραμένο μέρος το κόλλησα με ζελοτέιπ και συνέχισα να το έχω. Αλμπουμάρα
Θα 'θελε πολύ να είναι σαν τον Βάλτερς ο πρωταγωνιστής αλλά ίσα που ακούμπησε... Αχ, ο Βάλτερς! Ακόμη θυμάμαι που ξενυχτούσα το νιάνιαρο κάθε βράδυ μετά τους αγώνες του eurobasket μήπως και τον πετύχω πουθενά στην εκπομπή του Αλευρόπουλου (εντάξει, πιο πολύ για τον Μέμο ξενυχτούσα αλλά κι εκείνος ήταν εξίσου σοβαρός λόγος ). Και κάπως έτσι αγάπησα το μπάσκετ. (και βγήκα κι εκτός θέματος)Orion the hunter - So you ran
edit: Ο πρωταγωνιστής του βίντεου είναι ίδιος ο Βαλντις Βαλτερς.....τί θα πει ΠΟΙΟΣ είναι ο Βαλντις Βάλτερς;;;;;;;;;;
Προβολή συνημμένου 228573