Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.814
Για δες εδώΟι καθρέπτες, αν και απαραίτητοι μέχρι ενός σημείου, μερικές φορές μου προκαλούν ένα περίεργο συναίσθημα ίσως κι ένα φόβο που και που. Πολύ πιο τρομακτικό θα ήταν όμως αν έδειχναν το είδωλο του χαρακτήρα μας κι όχι του σώματός μας. Τρομακτικό αλλά ταυτόχρονα και χρήσιμο. Άραγε θα ήταν καλύτερος ο κόσμος αν υπήρχαν τέτοιοι καθρέπτες;
Κάθε φορά που ακούω αυτό το κομμάτι κάτι τέτοιες απορίες μου έρχονται στο μυαλό και μετά χάνομαι σε φανταστικά σενάρια. Αλλά επίσης και κάθε φορά που το ακούω συνειδητοποιώ πόσο υπέροχος ήταν ο ήχος του ροκ στη δεκαετία του '70.
Uriah Heep - Look at Yourself (1971)*
*Παρεμπιπτόντως ακόμη ψάχνω το βινύλιο με αυτό το εξώφυλλο και τα συγκεκριμένα μάτια που πρωτοκυκλοφόρησε από την Bronze. Όποιος το έχει σε αξιοπρεπή κατάσταση και δεν το θέλει το αγοράζω χωρίς πολλά πολλά.
Ευχαριστώ πολύ, το γνωρίζω ήδη, είμαι άλλωστε και μέλος πολλά χρόνια τώρα αλλά με τα παλιά ροκ είμαι λίγο επιφυλακτική λόγω προτέρας δυσάρεστης εμπειρίας. Τουλάχιστον εδώ υπάρχει και η πιθανότητα να μπορεί να το δει κάποιος από κοντά.Για δες εδώ
Uriah Heep - Look At Yourself
View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of "Look At Yourself" on Discogs.www.discogs.com
Όσες αγορές έχω κάνει δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα. Επειδή υπάρχουν τα ratings γενικώς δεν το διακινδυνεύουν.Ευχαριστώ πολύ, το γνωρίζω ήδη, είμαι άλλωστε και μέλος πολλά χρόνια τώρα αλλά με τα παλιά ροκ είμαι λίγο επιφυλακτική λόγω προτέρας δυσάρεστης εμπειρίας. Τουλάχιστον εδώ υπάρχει και η πιθανότητα να μπορεί να το δει κάποιος από κοντά.