Τι ακούω απόψε ...

Κύριε Φάμελλέ μας αυτό το έχουν θελήσει κι άλλοι πριν από σένα

Είναι δυνατόν?..Είναι!
Χθες, "χάζευα" παλιά 45άρια δισκάκια των γονιών μου -ελληνικά και ξένα- και είχε πέσει και το δισκάκι μ'αυτό το τραγούδι στα χέρια μου.Θυμάμαι που το έβαζα μικρός στο πικάπ και το άκουγα συνέχεια. Μόνο αυτό, όχι το άλλο τραγούδι από την άλλη πλευρά,που ήταν το "Δωσ' μου το χέρι σου". Το ξανάκουσα χθες στο youtube, είχε "παραδίπλα" και κάποια video με συνεντεύξεις,αναφέρθηκε και η κατάληξη του συγκροτήματος και του Τσάρλι (περιληπτικά). Και σήμερα φίλε elephadas, πόσταρες αυτό το τραγούδι! Μα,είναι δυνατόν?
 
Και σήμερα φίλε elephadas, πόσταρες αυτό το τραγούδι! Μα,είναι δυνατόν?
Μα δε φταίω εγώ αλλά η φιλτάτη Φαμελλόφιλη domniki που μου το θύμισε. Σ' εκείνη οφείλεται η σύμπτωση.
 
Μα δε φταίω εγώ αλλά η φιλτάτη Φαμελλόφιλη domniki που μου το θύμισε. Σ' εκείνη οφείλεται η σύμπτωση.
Δεν υπάρχει σύμπτωση! Τα άστρα φταίνε. Τρεις Παρθένοι "συναντήθηκαν"..
 
εναλλασσόμενο/συνεχές οι καμπάνες της κόλασης
Η αλλιώς, Τα κουδούνια της κόλασης. Σας κόλλησα μερικούς μου φαίνεται:fafoutis: Αλλα έχει πλάκα.:fafoutis:

Ποντίκκι - Γύρω και γύρω
 
Ωπ!!! Καλόοοοοοοοοοο!!! Sweeeeeeeet!

Γλυκός - Ολα

Για κάποιαν εδώ μέσα που της αρέσει η μπάντα αυτή. Αν και πλέον όλοι εκεί μεσα στο βίντεο είναι ίδιοι με το μπάρμπα μου το Μήτσο, ειδικά ο ντράμερ. :fafoutis:
 
Ναι, σκέτη γλύκα είναι ο τύπος. Όνομα και πράμα.
 
Ροζ κρεμα 69:fafoutis: - One step into παρανταιζ
Ο Ντερις προτου παει στους Helloween...
 
Ωπ!!! Καλόοοοοοοοοοο!!! Sweeeeeeeet!

Γλυκός - Ολα

Για κάποιαν εδώ μέσα που της αρέσει η μπάντα αυτή. Αν και πλέον όλοι εκεί μεσα στο βίντεο είναι ίδιοι με το μπάρμπα μου το Μήτσο, ειδικά ο ντράμερ. :fafoutis:

Έχεις μπάρμπα Μήτσο και ροκά; πες του να γίνει μέλος εδώ μέσα! Θραύση θα κάνει!
Ωραίοι οι Γλυκείς*, ωραίο και το κομμάτι. Κι απ΄ότι βλέπω μια χαρά γεμίζουν ακόμη τα στάδια και μάλιστα με λογής λογής ηλικίες. Και βέβαια είναι ήδη σε tour μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή οι μπαρμπάδες. Γιατί έτσι είναι καλό μου iron smile, όσο κάνεις στη ζωή σου αυτό που αγαπάς, η ηλικία είναι απλώς ένα νούμερο. :)

*το auto-correct έπαθε τρελή σύγχυση με τη λέξη :p Ψοφάω να το βγάζω εκτός ελέγχου!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αγρίμια κι αγριμάκια μου
Από το κανάλι του Γιώργου Παπαστεφάνου.
Στην περιγραφή αναγράφονται τα παρακάτω:
"Στη Μουσική βραδιά που είχαμε αφιερώσει στον Νίκο Ξυλούρη τον Ιούνιο τού 1976, ένα μεγάλο μέρος τής εκπομπής το κάλυπτε ο «Ερωτόκριτος» όπως τον είχαν επιμεληθεί για το μεγάλο δίσκο τής Κολούμπια ο Χριστόδουλος Χάλαρης και ο Ερρίκος Θαλασσινός. Είχαμε κάνει ωστόσο αναφορά και σε άλλους σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα τού σπουδαίου ερμηνευτή, όπως ήταν τα «Ριζίτικα» που είχαν ηχογραφηθεί επίσης στην Κολούμπια το 1971, με την φροντίδα τού Γιάννη Μαρκόπουλου. Ακριβώς ένα από αυτά τα παραδοσιακά τραγούδια τής Κρήτης θα ακούσουμε εδώ τώρα. «Αγρίμια κι αγριμάκια μου». Ο Νίκος το τραγουδά με πλέι-μπακ από τον δίσκο. Ο ίδιος μού είχε τότε εξηγήσει, πως τα Ριζίτικα που τα τραγουδούσε ο Κρητικός λαός στα δύσκολα χρόνια τής σκλαβιάς, είναι τραγούδια τής τάβλας, τού δρόμου, τής χαράς και τής λύπης, κάποιες φορές και με σημασία αλληγορική στον στίχο. Το συγκεκριμένο τραγούδι για παράδειγμα, δεν αναφέρεται στ’ αγρίμια και τα ελάφια, αλλά στους αντάρτες, που ζούσαν τότε στα σπηλιαράκια τού βουνού και τους γκρεμούς και πολεμούσαν για την λευτεριά. Η μαγνητοσκόπηση έγινε στο στούντιο 4 τής ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, η Κατερίνα Κατωτάκη είχε αναλάβει την οργάνωση τής παραγωγής, ο Μιχάλης Παπανικολάου ήταν ο σκηνοθέτης."
 
για απόψε έβαλα αυτό εδώ το cd των Social Distortion (το ομώνυμο του 1990). Πραγματικά εκπληκτικό album,με όλα τα κομμάτια να είναι ένα και ένα :
R-892239-1277203328.jpeg.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα