Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έτσι για να αποχαιρετίσουμε την Μαριάννα Κριεζή απόψε πριν κοιμηθούμε θα ακούσουμε το "Πάρε πασά μου την οδοντόβουρτσά μου" με ρετρό βίντεοκλιπ. Δροσερότατη η Ελένη Δήμου, κεφάτος ο Λάκης Παπαδόπουλος, παιχνιδιάρικοι και εμπνευσμένοι οι στίχοι της Μαριανίνας.

Portishead - Glory box - 1994
Οι Πόρτισεντ από το Μπρίστολ της Μ. Βρετανίας πήρανε το όνομά τους από το επίνειο του Μπρίστολ, το Πόρτισεντ μια μικρή όμορφη παραθαλάσσια πόλη. Πρωτοποριακός ήχος για 28 χρόνια πριν, (ωωωωχ πως περάσανε), έχοντας ως τραγουδίστρια την φωνάρα Μπεθ Γκίμπονς. Ταλαντούχα έπαιζε και κιθάρα στο γκρουπ.

Τελευταία επεξεργασία:
Το παρακάτω έχει αναρτηθεί και στην ενότητα "Αγαπημένα κομμάτια από σειρές και ταινίες"
Tangerine Dream - Betrayal (Sorcerer Theme)

Tangerine Dream - Grind

από την ταινία Sorcerer (Το μεροκάματο του τρόμου) 1977

To Tangerine Dream - Betrayal επίσης ακούγεται ως μουσική τίτλων στη σειρά
Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ (τίτλοι) ΥΕΝΕΔ 1978-1980

Τελευταία επεξεργασία:
ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ
Δίσκος 7", 45 στρ, HIS MASTER'S VOICE 7PG 3861
ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ - (Τάκης Σούκας - Ηρακλής Παπασιδέρης)

Στην άλλη πλευρά
ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ - (Τάκης Σούκας - Ηρακλής Παπασιδέρης)

Δύο τραγούδια σε μουσική Αντώνη Ρεπάνη και στίχους Νίκου Γκούμα που περιέχονται στον δίσκο:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΠΑΝΗΣ - Πόσο μου λείπεις

ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ--ΑΜΑΡΤΙΕΣ

Δυο τραγούδια από τον δίσκο 7", 45στρ, MARKO PFONE - M F 02 - 45 RPM

ΚΑΡΟΛ ΚΑΤΕΡΙΝΑ & ΜΑΡΙΑΝΟΥ ΜΙΝΑ - ΜΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Σ'ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ - ΜΠ.ΜΑΡΚΑΚΗΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΟΛ

Portishead - Glory box - 1994
Οι Πόρτισεντ από το Μπρίστολ της Μ. Βρετανίας πήρανε το όνομά τους από το επίνειο του Μπρίστολ, το Πόρτισεντ μια μικρή όμορφη παραθαλάσσια πόλη. Πρωτοποριακός ήχος για 28 χρόνια πριν, (ωωωωχ πως περάσανε), έχοντας ως τραγουδίστρια την φωνάρα Μπεθ Γκίμπονς. Ταλαντούχα έπαιζε και κιθάρα στο γκρουπ.
Έχω το dummy laura ingalls, cd αγορασμένο από τότε. Πολύ special cd, το είχα λιώσει κάποτε. Θα ήθελα να το ακούσω και από βινύλιο.

Ramsey Lewis - Sun Goddess (1974)

Πολύ καλό, το αναζήτησα.

Uskoke ο δίσκος των Sabbath που έχω ακούσει περισσότερο είναι το Vol 4.Τον θεωρώ αριστούργημα. αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό. Μάλλον μου ταιριάζει περισσότερο.

Από το Vol 4.

Black Sabbath - Laguna Sunrize (instrumental 1972)

Τελευταία επεξεργασία:
Τελευταία επεξεργασία:
Η σημερινή ηλιόλουστη Κυριακή με έβαλε σε διάθεση για ρετρό γαλλικές μελωδίες. Καλημέρα!

Françoise Hardy - Comment te dire adieu (1968)

Πολύ γλυκιά μελωδία. Και πολύ γνωστή, αγνοούσα όμως πως είναι track από τα 60s.

Γλυκό και μαζί μελαγχολικό το επόμενο.

Gilbert O'Sullivan - Alone Again (naturally) (1971)

Πίσω
Μπλουζα