Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.814
More suitable my dear.Απ' όταν είδα εκείνη την άθλια λεζάντα στο θέμα με τα παιδιά των διασήμων μου κόλλησε στο μυαλό και δε λέει να φύγει.
Κλειώ Δενάρδου - Το γιόκα σου λιμπίστηκα (1972)
Είχα κατά νου να βάλω κι αυτό αλλά έψαχνα να βρω μια εκτέλεση από Σκύρο απ' όπου είναι και η προέλευση του τραγουδιού αλλά δεν βρήκα κάποια που να μην είναι μιξ με το "Άγιε μου Γιώργη Σκυριανέ".More suitable my dear.
Πάντως αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι όταν το βάζαμε στον τότε μπέμπη μας και νυν γαϊδουροεφηβάκι χασμουριόμασταν και οι τρεις, το θέμα ήταν ποιόν θα έφερνε πρώτα ο ύπνος.
Δε το ήξερα ότι είναι σκυριανό. Πάντα μου άρεσε σαν τραγούδι αλλά πλέον όταν το ακούω με γεμίζει νοσταλγία για την μπεμπεκοεποχή.Είχα κατά νου να βάλω κι αυτό αλλά έψαχνα να βρω μια εκτέλεση από Σκύρο απ' όπου είναι και η προέλευση του τραγουδιού αλλά δεν βρήκα κάποια που να μην είναι μιξ με το "Άγιε μου Γιώργη Σκυριανέ".
Κομματάρα! Με μία από τις πιο παράξενες εισαγωγές.
Λοιπόν, εγώ αυτό το τραγούδι το θυμάμαι πολύ μικρούλης (αρχές του 90) και όχι σε αυτή την εκτέλεση ασφαλώς. Επίσης θυμάμαι και ότι κάποια γυναικεία φωνή μου το τραγουδούσε, όμως δε θυμάμαι αν ήταν η μάνα μου ή κάποια από τις αδερφές της. 100% θυμάμαι ότι δεν άκουγα ΜΑΡΕΓΕ αλλά ΜΑΡΕΓΚΕ. Μεγαλώνοντας άκουγα τη λέξη μαρέγκα και θυμόμουν το τραγούδι αυτό. Τί παιχνίδια σου κάνει το μυαλό ε; Ιδίως όταν έχεις και πολύ.More suitable my dear.
Πάντως αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι όταν το βάζαμε στον τότε μπέμπη μας και νυν γαϊδουροεφηβάκι χασμουριόμασταν και οι τρεις, το θέμα ήταν ποιόν θα έπερνε πρώτα ο ύπνος.
Προσκυνώ!!!