Λοιπόν, για να μη λέτε ότι ακούω μόνο ληγμένα παλαιοελληνικά και Χατζιδάκια μ' Θοδωράκια μ', να και κάποια τραγούδια από ένα συγκρότημα που μ' αρέσει πολύ και το οποίο νομίζω ότι ακόμη κι ο φίλτατος metalcandyman θα μπορούσε να ακούει (και να βλέπει). Κυρίες και κύριοι, οι Corvux Corax.
Μπα? Βλέπω ότι εδώ η κόλασή τους έχει και μερικές κυρίες. Όταν άρχισα να τους ακούω ήταν μόνο κύριοι, και όπως βλέπετε από τη φωτό, τα μέλη τους θα ήταν το καμάρι κάθε νεοελληνίδας μάνας. Ειδικά ο κερασφόρος πάνω αριστερά.
Γενικά ο elephadas ομολογεί ότι κρύβει έναν πρωτόγονο μέσα του, διότι τρελλαίνεται για μουσική με "ντέφια νταούλια κρόταλα", οπότε η μόνη αντίρρηση που έχω για τα Κοράκια είναι ότι θα προτιμούσα λιγότερους ασκαύλους. Γι' αυτό το κλιπ που έβαλα πρώτο πρώτο που έχει πάμπολλα ταμπούρλα τα οποία τα βαράνε με πολύ μίσος,. Εδώ ένα παλιότερο, ό,τι πρέπει για να σας νανουρίζει το βράδυ στον ύπνο σας και για να βλέπετε ευχάριστα όνειρα.
Αν κι εδώ που τα λέμε, ληγμένη αρχαία μουσική παίζουν κι αυτοί. Πάλι μέσα στο ρετροστύλ μου. Ορίστε το πιο αρχαίο που γίνεται, αφού είναι το παλιότερο σωζόμενο τραγούδι του οποίου υπάρχει και η μουσική, τουλάχιστον η σημειογραφία - πώς την αποκρυπτογράφησαν δεν έχω ιδέα. Είναι ο "Επιτάφιος" του Σείκιλου (2ος μΧ αιώνας). Για την περίπτωση που τα αρχαιοελληνικά τους πάσχουν, ιδού οι αισιόδοξοι και χαρούμενοι στίχοι
ΟΣΟΝ ΖΗΣ ΦΑΙΝΟΥ,
ΜΗΔΕΝ ΟΛΩΣ ΣΥ ΛΥΠΟΥ.
ΠΡΟΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟ ΖΗΝ,
ΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ.
(Μετάφραση: Τούτη η γης που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε).