Τι ακούω απόψε ...

Πολυ καλο!!Δεν ξερω γιατι αλλα ακουγοντας το μου θυμισε την μπαλαντα της Mariah Carey "I give my all" που ειναι περιπου στο ιδιο στυλ.

Υπέροχο track, η φωνή και ερμηνεία της Mariah Carey εδώ είναι μοναδική.


Pink Rhythym - Melodies of Love (1985)

 
Επίσης από Beastie Boys το πιο γνωστό τους "Fight For Your Right". Και μια σύντομη ιστοριούλα γύρω απ' αυτό το κομμάτι. Εν έτει 2002 τέτοια εποχή λίγο πριν τις γιορτές,είχα δεν είχα ένα τρίμηνο που ξεκίνησα να βάζω μουσική σε ένα καφέ μπαρ δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μου. Έπαιζα Παρασκευή και Σάββατο. Θυμάμαι είχα βάλει αυτό το κομμάτι και βλέπω ένα ολόκληρο μαγαζί (μη φανταστείτε τίποτα φουλ γεμάτο) να σηκώνεται και να χτυπιέται και να χορεύει με το συγκεκριμένο τραγούδι. Ε αυτό το τραγούδι έχει συνδεθεί στην μνήμη μου με εκείνη την στιγμή και εκείνες τις γιορτές του 2002:

 
Public Image Limited "Banging The Door" (1981) απ'το πολύ δύσκολο αλλά πρωτοποριακό "Flowers Of Romance"

 
Αυτα τα δυο μουσικα κομματια γνωρισαν στα 90s μεγαλη επιτυχια εδω στην Ελλαδα και οι ραδιοσταθμοι τα επαιζαν πολυ συχνα.
Hint:οποιος μαντεψει που ειναι γυρισμενο το πρωτο κλιπακι ειναι γατα με πεταλα.:grflag:


 
Το δεύτερο είχε γίνει μέγα σουξέ στην Ελλάδα από παλιότερα, όταν ξαναείχε έρθει μανία με Νοτιοαμερικάνικη μουσική. Οι αδελφοί Κατσάμπα τρώγανε ψωμί (και παντεσπάνι) από αυτό για δεκαετίες.



 
Πίσω
Μπλουζα