..και συη τονίζονται πολύ αρμονικά ήχος και εικόνα. Κι εγω τα βρήκα αδόκητα ταιριαστα.Απίστευτο! Εκτός του ότι έχω να δω τα Τσακάλια εκατό χρόνια, ούτε που θα φανταζόμουν ότι θα ταίριαζε αυτή η κομματάρα σε τέτοιο υλικό.
Νομίζω το κομμάτι έχει κοντά δέκα χρόνια που βγήκε, όχι;
Το χαρακτηριστικό βίντεο κλιπ με το ποταμόπλοιο.Culture Club - Karma Chameleon (Official Music Video)
Προσωπικά νόμισα ότι αποτελούσε μουσική επένδυση στην ταινία. Εξαιρετική δουλειά από αυτόν που το ανέβασε.Απίστευτο! Εκτός του ότι έχω να δω τα Τσακάλια εκατό χρόνια, ούτε που θα φανταζόμουν ότι θα ταίριαζε αυτή η κομματάρα σε τέτοιο υλικό.
Νομίζω το κομμάτι έχει κοντά δέκα χρόνια που βγήκε, όχι;
Πολύ μεγάλη επιτυχία της εποχής και ωραίο ρυθμικό κομμάτι. Σίγουρα με επιρροές από το στυλ του Ian Dury. Κανένα χρόνο μετά είχαν ηχογραφήσει αυτό το κομμάτι που όταν το άκουσα σε κάποιο σταθμό νόμιζα πως ήταν κάποιο κομμάτι των Pulp:
Είχαν και άλλη γνωστή επιτυχία το Don't Talk Just Kiss, επίσης ρυθμικό track. Το Back to You δεν θα φανταζόμουν πως το λένε οι Right Said Fred ούτε εγώ. Τα άγνωστα τους να είναι πιθανόν καλύτεραΠολύ μεγάλη επιτυχία της εποχής και ωραίο ρυθμικό κομμάτι. Σίγουρα με επιρροές από το στυλ του Ian Dury. Κανένα χρόνο μετά είχαν ηχογραφήσει αυτό το κομμάτι που όταν το άκουσα σε κάποιο σταθμό νόμιζα πως ήταν κάποιο κομμάτι των Pulp:
ΤωνΕίχαν και άλλη γνωστή επιτυχία το Don't Talk Just Kiss, επίσης ρυθμικό track. Το Back to You δεν θα φανταζόμουν πως το λένε οι Right Said Fred ούτε εγώ. Τα άγνωστα τους να είναι πιθανόν καλύτερα
Καλημέρα, καλή Κυριακή.
A New Funky Generation - The Messenger (1999)