Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.813
Λατρεία οι δίσκοι της Grace!
Με συναρπάζει η μυστηριώδη και απόκοσμη καλλιτεχνική της εικόνα. Ο δε συγκεκριμένος δίσκος (το Nightclubbing) είναι για μένα λατρεία.Λατρεία οι δίσκοι της Grace!
Αναζητώντας πληροφορίες για τον δίσκο προέκυψε ότι έχει κυκλοφορήσει με δύο διαφορετικά εξώφυλλα από την εταιρείαΉθελα να βάλω ένα τραγούδι που να μιλάει για το Μάη αλλά αυτό που ζούμε από τις αρχές τις εβδομάδας είναι πιο πολύ Οκτώβριος παρά Μάιος. Από την άλλη σήμερα που έψαχνα κάτι δίσκους στη δουλειά έπεσα πάνω στον "Αποχαιρετισμό" του Λίνου Κόκοτου και του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Μια θαυμάσια δουλειά με τα περισσότερα τραγούδια όχι ιδιαίτερα γνωστά αλλά ιδιαίτερα μελωδικά και μοναδικά ερμηνευμένα από ένα πολύ ωραίο δίδυμο εκείνης της εποχής το Μανώλη Μητσιά και τη Δήμητρα Γαλάνη. Για απόψε διάλεξα το πιο γνωστό του δίσκου αυτού κι ένα από τα πιο αγαπημένα μου από τότε που ήμουν παιδί.
Μανώλης Μητσιάς - Κορίτσι με τα παντελόνια (1975)
πρίν 3 μέρες αγόρασα το νέο τους cd "Fuse" και μου άρεσε πολύ.Ένα συγκρότημα (ντουέτο δηλαδή) που αγαπώ πολύ ήταν οι Everything But The Girl. Με μεγάλη χαρά έμαθα ότι κυκλοφόρησαν νέο δίσκο προ ημερών το "Fuse",23 χρόνια από την τελευταία τους δουλειά το "Temperamental" που ήταν το 1999
Οι EBTG είναι από τα αγαπημένα μου group!πρίν 3 μέρες αγόρασα το νέο τους cd "Fuse" και μου άρεσε πολύ.
ΚαταπληκτικοίΟι EBTG είναι από τα αγαπημένα μου group!
Τα δύο παραπάνω σε οπτικοποιημένα "βίντεο κλιπ" της εποχής...Francoise Hardy - Tous Les Garcons Et Les Filles
Gilbert Becaud - Je Reviens Te Chercher