g1973tony
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 11.408
Αφιερωμένο από την Μπέτυ στον ΠάνοOlivia Newton John - Carried Away
Υπέροχο. Καλημέρα.Judas Priest - Angel
Πολύ καλό, μου θύμισε το Μια άσκηση φυσικής άλυτη από Λένα Πλάτωνος.
Δε γνώριζα το κομμάτι απο τη Λένα Πλατωνος. Βλέπω τις ομοιότητες.
Πολύ καλό! Δεν τον είχα ακούσει μέχρι τώρα αλλά το όλο στυλ μου θυμίζει τους "χωρίς περιδέραιο" σε πιο σύγχρονη εκδοχή.Πολύ καλό, μου θύμισε το Μια άσκηση φυσικής άλυτη από Λένα Πλάτωνος.
Ακούγοντας μετά από χρόνια το Let it whip και έχοντας πιο ώριμο αυτί, αναρρωτιόμουν τί μού θυμίζει η αρχή του. Μα το Beat it! Από το 30" κι επειτα.Dazz band - Let it whip
Joystick
Οταν μετά από 1000 χρόνια θα ψάχνουν για Μπετόβενς 1000 χρόνια πριν, θα κάνουν μία στάση σε αυτά τα αριστουργήματα.
Πράγματι, είναι δυνατό κομμάτι. Είσαι σίγουρη ότι ακουγόταν στην συγκεκριμένη διαφήμιση ; Γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι σχετικό.Έψαχνα απόψε στο τιουμπ να βρω τη διαφήμιση της κολώνιας La Tipa (αυτή με τις σταγόνες και τους άντρες...) να τη στείλω σε μια φίλη millennial που με ρωτούσε περί τίνος πρόκειται. Αντ' αυτού έπεσα στην ωραία, σκοτεινή κι "αρρενωπή" διαφήμιση της κολώνιας Beau Mec με το εξίσου ωραίο και κάπως μυστηριώδες soundtrack. Και τότε συνειδητοποίησα ότι το συγκεκριμένο έχει παίξει όχι μόνο στη διαφήμιση αλλά και στην εκπομπή "Με αρετή και τόλμη", όπως επίσης και σ' ένα επεισόδιο του Miami Vice. Ποιος ξέρει, μπορεί να χρησιμοποιήθηκε και κάπου αλλού και να μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Είναι όμως κομματάρα! *
Yello - Hawaiian Chance (1987)
* όταν ήμουν έφηβη, για κάποιο λόγο πίστευα ότι το κομμάτι περιέχει μελωδία του Σπανουδάκη! Αλλά είπαμε, ήμουν μικρή κι άσχετη.
Σχετικά με το τραγούδι "Απόψε" βλ. ανάρτηση https://retromaniax.gr/threads/Τι-ακούω-απόψε.6545/post-587321Σαν σήμερα πριν 10 έτη, στις 5 Φεβρουαρίου 2014 έφυγε η μεγάλη τραγουδίστρια Τζένη Βάνου
Τα παραπάνω περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων σε σχετικό κατάλογο αναπαραγωγής
Όποτε ακούω αυτό το υπέροχο τραγούδι μου έρχεται αυτή η ατάκα και φυσικά η σκηνή που ο Μιχαλόπουλος ακούει την αφιέρωση μέσα στο αγροτικό και έρχεται ο Στάθης και παθαίνει ταράκουλο!!!Αφιερωμένο από την Μπέτυ στον Πάνο
Αφιερωμένο από την Μπέτυ στον Πάνο
Ταινία "Βασικά Καλησπέρα σας" 1982Όποτε ακούω αυτό το υπέροχο τραγούδι μου έρχεται αυτή η ατάκα και φυσικά η σκηνή που ο Μιχαλόπουλος ακούει την αφιέρωση μέσα στο αγροτικό και έρχεται ο Στάθης και παθαίνει ταράκουλο!!!