Πόσο προφητικός και διαχρονικός…
Για κάποιο άγνωστο λόγο, αρέσει στα παιδιά μου από τότε που ήταν μωράΠόσο προφητικός και διαχρονικός…
Είναι της νέας γενιάς και ξέρουν ήδη τι παίζει ενστικτωδώςΓια κάποιο άγνωστο λόγο, αρέσει στα παιδιά μου από τότε που ήταν μωρά
Μαγικό και πολυαγαπημένο
Το φοβερό με τους Pavlov's Dog είναι ότι και σήμερα ακόμα ίσως συναντήσεις κάποιον που νομίζει πως τραγουδάει γυναίκα.
Με πήγες πολύ πίσω. Από το Selected Ambient Works!. Με την πρώτη ευκαιρία θα το ακούσω ξανά μετά από χρόνια.Ένα spooky ορχηστρικό του Aphex Twin, απ' τον δεύτερο δίσκο του,που άνετα θα μπορούσε να είναι διάδοχος της μουσικής στο Παρασκήνιο. 1994 κυκλοφόρησε και έφερε τον λιτό τίτλο "#7". Ένα κομμάτι που μπορεί να συναντήσει κανείς σε όνειρα ή και εφιάλτες.
Όντως ισχύει…γενικά τις πιο οπερατικές ας πούμε φωνές τύπου Klaus Nomie τις νομίζουν γυναικείεςΤο φοβερό με τους Pavlov's Dog είναι ότι και σήμερα ακόμα ίσως συναντήσεις κάποιον που νομίζει πως τραγουδάει γυναίκα.
Καλή ξεκούραση, thanks for your musical companyΜε αυτό σας αφήνω, σκοπεύω να το αφήσω να παίζει. Αγαπημένος Mars Lasar. Καλό ξημέρωμα.
Mars Lasar - Mindscapes Volume 3: Satin Skies (1996)
Ένα από τα πιο σούπερ κομμάτια που έχεις ανεβάσει (για μένα) και είχα χρόνια να το ακούσωΟι πάντα εξαιρετικοί Yello με το Ciel Ouvert απ' τον δίσκο Stella
Σε ευχαριστώ πολύ, είναι φουλ ατμοσφαιρικό κομμάτιΈνα από τα πιο σούπερ κομμάτια που έχεις ανεβάσει (για μένα) και είχα χρόνια να το ακούσω
Ωχ μου χτύπησες φλέβα απόλυτης αντιπάθειας…ξέρω ξέρω θα με κράξετε με το γάντι πάλι, αλλά σε φάσεις δεν γίνεται να μην είμαι αυθόρμητη.. ούτε ζωγραφιστό δεν αντέχω Χατζηγιάννη… (τα λέω to know us better, όχι για σπάσιμο προς τις επιλογές σας, τις οποίες σέβομαι μεν, δεν υιοθετώ δε)