Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ωχ μου χτύπησες φλέβα απόλυτης αντιπάθειας…ξέρω ξέρω θα με κράξετε με το γάντι πάλι, αλλά σε φάσεις δεν γίνεται να μην είμαι αυθόρμητη.. ούτε ζωγραφιστό δεν αντέχω Χατζηγιάννη… (τα λέω to know us better, όχι για σπάσιμο προς τις επιλογές σας, τις οποίες σέβομαι μεν, δεν υιοθετώ δε)
μιληστε ελευθερα ,σαν να μιλαγατε στον αρχιεποσκοπο αθηνων και πασης ελλαδος
προσωπικα εμενα που αρεσουν τραγουδια και οχι τραγουδιστες ,σε γενικες γραμμες

μιληστε ελευθερα ,σαν να μιλαγατε στον αρχιεποσκοπο αθηνων και πασης ελλαδος
προσωπικα εμενα που αρεσουν τραγουδια και οχι τραγουδιστες ,σε γενικες γραμμες
Απολύτως σεβαστό το ότι σας αρέσουν τραγούδια. Εν προκειμένω, δεν αρέσκομαι ούτε στο άσμα ούτε στον ερμηνευτή του… Αν ήταν να μίλαγα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών δεν θα ήταν ακριβώς έκφραση ελευθερίας, αλλά αθυροστομίας (λολ), όμως αυτό είναι άλλο καπέλο..

Απολύτως σεβαστό το ότι σας αρέσουν τραγούδια. Εν προκειμένω, δεν αρέσκομαι ούτε στο άσμα ούτε στον ερμηνευτή του… Αν ήταν να μίλαγα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών δεν θα ήταν ακριβώς έκφραση ελευθερίας, αλλά αθυροστομίας (λολ), όμως αυτό είναι άλλο καπέλο..
μαρεσουν τα καπελα,πατα φορω

Πω, πω αιώνες είχα να το ακούσω…
Φοβερό feeling δεν είναι, όταν ακούς κάτι που, αν και το ξέρεις από παλιά, έχεις τόσο καιρό να το ακούσεις που το έχεις ξεχάσει.

Φοβερό feeling δεν είναι, όταν ακούς κάτι που, αν και το ξέρεις από παλιά, έχεις τόσο καιρό να το ακούσεις που το έχεις ξεχάσει.
Ναι, βέβαια! Αποτελεί μάρτυρας της δύναμης της μουσικής!

Πίσω
Μπλουζα