Δήλωσες φανερά εδώ και αιώνες λάτρης Ρούσσου…ε δε γίνεται να σ αρέσουν τα αγόγια)γιατι να ειναι κοπελα;
αστειυομαι ασχημα
ε βεβαια ,ειναι δυνατον να μου ξεφυγει εμενα;
Κι εδώ ο αγαπημένος σου Cretu? Έτσι εξηγείται…εξαιρετική συνεργασία έκανε το ΣαντράκιTo μυστικό συστατικό για τα υπέροχα αυτά track της Sandra ήταν η παραγωγή και ενορχήστρωση από τον Michael Cretu. Δεν είναι τυχαίο που αυτό το είδος μουσικής, ας το πούμε euro disco, δεν είχε την ανάλογη επιτυχία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Είναι διαφορετικός, πιο sentimental ήχος.
Modern Talking - You Can Win If You Want (1985)
Ήταν ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή για αρκετά χρόνια.Κι εδώ ο αγαπημένος σου Cretu? Έτσι εξηγείται…εξαιρετική συνεργασία έκανε το Σαντράκι
Δεν το γνώριζα! ΣούπερΉταν ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή για αρκετά χρόνια.
το εχω δηλωσει ,γεγονος,μανα μουΔήλωσες φανερά εδώ και αιώνες λάτρης Ρούσσου…ε δε γίνεται να σ αρέσουν τα αγόγια)
Εντωμεταξύ εσύ καψουρέφτκες εγώ πίνω μπύρες χαχαχαχααχχχχχ μακαριιι με καμαριι
ΚομματάραΈχει όρεξη σήμερα το thread. Καλό αυτό. Θα συνεισφέρω. Με τον δικό μου τρόπο.
Τερμίτες - Πόσο σε θέλω (1986)
Σου μοιάζει η σελήνη
Πού να 'βρω γαλήνη
Στον άδη ανατέλλω
Πόσο σε θέλω
Στην επόμενη ζωή μωρέ κ εσύ;;; Ααα πολύ απαισιόδοξος…δεύτερη ζωή δεν έχει
δεν ειναι σιγουρο αυτοΣτην επόμενη ζωή μωρέ κ εσύ;;; Ααα πολύ απαισιόδοξος…δεύτερη ζωή δεν έχει
Αφού θες να το πάμε μεταφυσικά…δείξε της τότε τον έρωτά σου με αύρα στα ουράνια ή σε ένα παράλληλο σύμπαν κι άσε τις βραδινές αφιερώσεις…λολδεν ειναι σιγουρο αυτο