Τι ακούω απόψε ...

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί και πόσο λατρεύω το track αυτό από μικρό παιδί. Καλό ξημέρωμα.

Νίκος Νομικός - Δροσοσταλιά μου (1980)

Εμένα μου θυμίζει να μας έχουν οι δικοί μου με την παρέα τους μαζί τους σε θερινά μπουζουκερί και να μας νανουρίζει η φωνή του Νομικού
 
Αν θυμάστε υπήρχαν δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Οι Wham-όπληκτοι και οι Duran-όπληκτοι. Αν και ήμουν θετικά προσκείμενη και προς τα 2 bands (παρότι φουλ ροκού τότε) νομίζω πως υποστήριζα περισσότερο Wham γιατί μου την έσπαγαν οι Duranόβιες συμμαθήτριες μου διότι δεν ήταν πραγματικά fans της μουσικής τους, παρά είχαν πόρωση με τον Simon Le Bon.

Άνοιξες θέμα για PhD!
Υπήρξε μια λανθάνουσα διαμάχη αλλά μπροστά στους DURAN οι υπόλοιποι ήταν σερβιέτες υγείας (ατάκα Ρένας Παγκράτη στον Σώτο τον σπέσιαλ στο Βασικά Καλησπέρα σας). Αν και χεβυμεταλάς (τρομάρα μου) ήμουν φουλ φλωριντισκόβιος και τους άκουγα όλους με έμφαση σε DURAN, SPANDAU BALLET και κάργα ΙΤΑLO!

 
Ήταν ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή για αρκετά χρόνια.

Πάντα απορούσα πως το χοτ γκομενάκι Σάντρα παντρεύτηκε τον χαιτέο κλαρινογερμανό Μισέλ. Αλλά έγραψε μουσικαρες ο χαιτέος!

 
Τελευταία επεξεργασία:
Πάντα απορούσα πως το χοτ γκομενάκι Σάντρα παντρεύτηκε τον χαιτέο κλαρινογερμανό Μισέλ. Αλλά έγραψε μουσικαρες ο χαιτέος!

Και πολύ καλά ξηγήθηκε το χοτ! Άμα δεν και στο μυαλό άστο
 
Πίσω
Μπλουζα