Mygdala
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 8.799
Μη συνεχίζεις…δεν μου αρέσει να μου μιλάνε για μένα
Μη συνεχίζεις…δεν μου αρέσει να μου μιλάνε για μένα
Πήγα να γράψω: τελευταίο track, καλό ξημέρωμα. σας ευχαριστώ για την παρέα
καλο ξημερωμαΠήγα να γράψω: τελευταίο track, καλό ξημέρωμα. σας ευχαριστώ για την παρέα
Και βάζεις νομικό που είναι αδυναμία μου.
αμαν παναια μουυυυυυυΔεν μπορώ να εξηγήσω γιατί και πόσο λατρεύω το track αυτό από μικρό παιδί. Καλό ξημέρωμα.
Νίκος Νομικός - Δροσοσταλιά μου (1980)
Δεν βάζω ούτε like, ούτε καρδούλα. Απλά δεν ξέρω. Το Αγαπώ.αμαν παναια μουυυυυυυ
αυτο το τραγουδαγα στην μεγαλη μου αγαπη
Καλό ξημέρωμα και στους τρείς σας (λεωνίδας, blue max και συμβία
Εμένα μου θυμίζει να μας έχουν οι δικοί μου με την παρέα τους μαζί τους σε θερινά μπουζουκερί και να μας νανουρίζει η φωνή του ΝομικούΔεν μπορώ να εξηγήσω γιατί και πόσο λατρεύω το track αυτό από μικρό παιδί. Καλό ξημέρωμα.
Νίκος Νομικός - Δροσοσταλιά μου (1980)
Αν θυμάστε υπήρχαν δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Οι Wham-όπληκτοι και οι Duran-όπληκτοι. Αν και ήμουν θετικά προσκείμενη και προς τα 2 bands (παρότι φουλ ροκού τότε) νομίζω πως υποστήριζα περισσότερο Wham γιατί μου την έσπαγαν οι Duranόβιες συμμαθήτριες μου διότι δεν ήταν πραγματικά fans της μουσικής τους, παρά είχαν πόρωση με τον Simon Le Bon.
Ήταν ζευγάρι και στην προσωπική τους ζωή για αρκετά χρόνια.
Και πολύ καλά ξηγήθηκε το χοτ! Άμα δεν και στο μυαλό άστοΠάντα απορούσα πως το χοτ γκομενάκι Σάντρα παντρεύτηκε τον χαιτέο κλαρινογερμανό Μισέλ. Αλλά έγραψε μουσικαρες ο χαιτέος!
btw αγαπημένο Cold Days, Hot Nights όπως και το Don't Be So Shy. Από τα ωραιότερα Italo.Πάντα απορούσα πως το χοτ γκομενάκι Σάντρα παντρεύτηκε τον χαιτέο κλαρινογερμανό Μισέλ. Αλλά έγραψε μουσικαρες ο χαιτέος!