Τι ακούω απόψε ...

Κυριολεκτικά "τι ακούω σήμερα": Το άκουσα στο ραδιόφωνο από το πρωί μέχρι τώρα ίσαμε 4 φορές. Σε διαφορετικούς σταθμούς! Λες και ήταν συνεννοημένοι. Παραδόξως απ' όλα των Nirvana ίσως είναι κι αυτό που ξεχωρίζω περισσότερο (μου αρέσουν οι στίχοι).

Nirvana - Come as you are (1992)

 
Χε χε εγώ επιμένω ελληνικά. Τι Νιρβάνα τι Νίνου.

 
Slayer-Tormentor
για κάποιο λόγο η αδερφή μου είχε βγάλει έναν φίλο μου "tormentor" απ αυτό το track tvn slayer.στο σχολείο ακόμα μιλάμε.
 
Disco για σήμερα. Όσο προχωράει το καλοκαίρι κι εν αναμονή των διακοπών, η ανάγκη για πιο ανάλαφρα ακούσματα μεγαλώνει.

Oh yeah!

Pino D'Angiò - Ma quale idea (1981)

 
Τελευταία επεξεργασία:
Μεταφερομαστε νοερα στο κοσμοπολιτικο Interlagos των αρχων του 80...δυνατα μοτερ χωρις χαζοπεριορισμους, ομορφες παρουσιες, πριβε παρτυ...και μετα ξυπνησα


και μετα ετοιμος για καυτες διακοπες :)

 
tears for fears-shout
εκείνο το καλοκαίρι του '85...που είχαν έρθει οι συγγενείς μας από τον Καναδά, και πήγαμε όλοι στο εξοχικό μας στους Βώρους....τόσο τέλεια που περάσαμε!στρυμωχνόμαστε όλοι σε ένα station wagon που είχε νοικιάσει ο θείος μου και οργώσαμε την Κρήτη!τόσο ξένοιαστα...χωρίς κινητά να χτυπάνε και να μας αγχώνουν....χωρίς πικρίες και καυγάδες....σε μια φάση καθώς περπατούσαμε στην Αγία Γαλήνη ένοιωσα την λιακάδα να με πλημμυρίζει...καημό το έχω να ξανανιώσω τέτοια ευτυχία...ίσως μην ξανανιώσω ποτέ...πίσω στο θέμα μας..είχαν φέρει αυτή την κασέτα από τον Καναδά και την ακούγαμε συνέχεια...τώρα ακούγεται εξωπραγματικό, να ακούμε όλο το καλοκαίρι το ίδιο άλμπουμ...γιατί κασέτες δεν υπάρχουν πια....
 
Από το δίσκο της Mina "Finalmente ho conosciuto il conte Dracula".
Ωστόσο επέλεξα το συγκεκριμένο βίντεο γιατί ταιριάζει με τον τίτλο του δίσκου καθώς περιέχει σκηνές από την ταινία Dracula του 1992.

Mina - You are my love (1985)

 
Phoebe Cates - Paradise, απο τον δισκο Paradise (1982). To It girl των early 80s ειχε κανει και εναν δισκο.


Οχι ασχημα, αν σκεφτει κανεις οτι ηταν 15 χρονια πριν το autotune και δεν ηταν επαγγελματίας τραγουδίστρια. Βοηθάει και το οτι ηταν και εκτυφλωτικά ομορφη... :love::love::love:
 
Πίσω
Μπλουζα