g1973tony
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 11.467
Μπάχ : Prelude and Fugue in C Minor, BWV 847 (Arranged by Luo Ni) - παιγμένο από την έξοχη Kassia
Μπάχ : Prelude and Fugue in C Minor, BWV 847 (Arranged by Luo Ni) - παιγμένο από την έξοχη Kassia
Όταν γράφεις έχει δυο φορές την πρώτη πλευρά, εννοείς όχι στο εξώφυλλο αλλά ότι έχει τυπωθεί η ίδια πλευρά δυο φορές στον δίσκο.Νταλλλλάρας-Στη δουλειά και στον αγώνα, από έναν από τους δίσκους που πήρα απ' το Μοναστηράκι, από το γνωστό δισκάδικο, από την "επαναστατική" φάση του Νταλάρα.
ένας από τους δίσκους που πήρα (Στα ψηλά τα παραθύρια, πάλι με τον Νταλάρα) έχει δυο φορές την πρώτη πλευρά, αυτό το λάθος δεν μου έχει ξανατύχει σε δίσκο. Μπορώ πάντως να τον ακούσω κανονικά στο youtube.
Ωραίο ακούγεται και σε πιάνο! Thanks για την παρτιτούρα!Το Φθινόπωρο του Vivaldi για πιάνο:
Το τραγούδι ακούγεται στην ταινία από το 30:52 έως το 32:15 (βλ. εδώ)Ξαφνικά συννέφιασε και με την ψύχρα που έχει αρχίσει εδώ και μέρες θυμίζει επιτέλους φθινόπωρο. Και τι πιο ταιριαστό από ένα ρομαντικό ιταλικό κομμάτι;
Το τραγούδι αυτό παρόλο που κυκλοφόρησε στη δεκαετία του '60 χρησιμοποιήθηκε και στην ταινία "Profumo di Donna" του 1974 με πρωταγωνιστή τον Vittorio Gassman. Όσο κι αν μου αρέσει το remake της ταινίας το 1992 με τον Πατσίνο, τούτη εδώ θα είναι πάντα η αγαπημένη μου.
Peppino Gagliardi – Che vuole questa musica stasera (1967)