Always Somewhere
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 11.012
GARY WRIGHT Human Love
Υπέροχο κομμάτι! Νομίζω πως αυτός ο δίσκος θα σου αρέσει, αν δεν τον έχεις ακούσει ήδη.With Or Without You - C:Real 1999
Με τη φωνή της Kate Anderson
Αν θυμάμαι καλά υπάρχει συνέντευξη που δηλώνουν πως είχαν την έγκριση του Σπανού για την ενορχήστρωση που θυμίζει το "Σαν με κοιτάς"
Φανταστικό ♥Από τα πιο αγαπημένα μου ever το ''with or without you" και πάντα θα μου θυμίζει κάποιες συγκεκριμένες διακοπές...
Ωστόσο σήμερα το έχω ρίξει στα νταλκαδιάρικα (ίσως φταίει και η ταινία για τον Καζαντζίδη που είδα χθες).
Αφιερωμένο σε όλες εκείνες τις ψυχές που σε κάποια στιγμή της ζωής τους θεωρήθηκαν δεδομένες.
Ιωάννα Γεωργακοπούλου - Στελλάκης Περπινιάδης - Ο Πασατέμπος (Μανώλη Χιώτη/ Γιώργου Γιαννακόπουλου - 1946)
Ευχαριστώ για την πρόταση!Υπέροχο κομμάτι! Νομίζω πως αυτός ο δίσκος θα σου αρέσει, αν δεν τον έχεις ακούσει ήδη.
Μιας που την είδες, πως μπορείς να την κατηγοριοποιήσεις;Από τα πιο αγαπημένα μου ever το ''with or without you" και πάντα θα μου θυμίζει κάποιες συγκεκριμένες διακοπές...
Ωστόσο σήμερα το έχω ρίξει στα νταλκαδιάρικα (ίσως φταίει και η ταινία για τον Καζαντζίδη που είδα χθες).
Σίγουρα θα την κατέτασσα στις βιογραφικές. Δεν νομίζω να υπάρχουν στοιχεία μυθοπλασίας καθώς βλέπουμε τον Καζαντζίδη (πολύ καλός ο Χρήστος Μάστορας στο ρόλο, νομίζεις ότι έχει αποφοιτήσει από δραματική σχολή) να δίνει συνέντευξη στον Γιώργο Λιάνη αφηγούμενος τη ζωή του και όσα τον σημάδεψαν.Μιας που την είδες, πως μπορείς να την κατηγοριοποιήσεις;
Είναι δραματοποιημένη βιογραφία ή μυθοπλασία;
Έχει στοιχεία πολιτιστικής αξίας ή την γύρισαν για αρπαχτή;
Ο συγκεκριμένος υπάρχουν αρκετές σοβαρές μαρτυρίες πως είχε φωνή που δεν χρειαζόταν μικρόφωνο.