Blue Max
Immense Cult RetroFigure
- Αντιδράσεις
- 14.814
16 Bit - Where are you? (1986)
Καλή εβδομάδα! Η μέρα ξεκίνησε με πολλή νοσταλγία και μ' επηρέασε κι εμένα.
Φοβερό κομμάτι αλλά η Σούζυ έφυγε με ταξί ;Χαρης & Πανος κατσιμιχας - Καλο ταξι γιατι διχως το ψεμα θα ταν μαυρη η αληθεια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ωραίο! Βρίσκεται συχνά στην playlist μου.la bionda-sandstorm
δεν ξέρω σε τι είδος μπορεί να καταχωρηθεί αυτό το τραγούδι. το άκουσα σε μια κασέτα που έπαιζε συνέχεια σε ένα γυμναστήριο που πήγαινα συνέχεια στο '80ς και τη δανείστηκα από τον ιδιοκτήτη να την αντιγράψω και μου έμεινε μόνο η λέξη "sandstorm" (Δεν υπάρχουν δα και τόσο πολλά τραγούδια με αυτόν τον τίτλο) και την βρήκα στο youtube. αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω.
la bionda-sandstorm
Έχω μια ανάμνηση που με "καίει" γλυκά με αυτό το τραγούδι! Είχα πάρει και το LP. Αν δεν το έδωσα κάπου, δανικό και αγύριστο, θα πρέπει να είναι κάπου στη σοφίτα μαζί με τα υπόλοιπα. Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα αξιωθώ να τα ξανακούσω!δεν ξέρω σε τι είδος μπορεί να καταχωρηθεί αυτό το τραγούδι. το άκουσα σε μια κασέτα που έπαιζε συνέχεια σε ένα γυμναστήριο που πήγαινα συνέχεια στο '80ς και τη δανείστηκα από τον ιδιοκτήτη να την αντιγράψω και μου έμεινε μόνο η λέξη "sandstorm" (Δεν υπάρχουν δα και τόσο πολλά τραγούδια με αυτόν τον τίτλο) και την βρήκα στο youtube. αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω.