Τι ακούω απόψε ...

Πως από τα μεσαιωνικά φτάσαμε στους Manowar ακόμα δεν έχω καταλάβει!
(όχι ότι με χαλάει βέβαια)
 
Kris Kristofferson - Watch closely now, απο το soundtrack της ταινιας A Star is Born (1976)


Ο Kristofferson εδω καλει το πνευμα του Jim Morrison! Συν η Barbra Streisand, δυνατες ερμηνειες και εξαιρετικη μουσικη, αυτη η ταινια τα εχει ολα. Οταν την ειδα για πρωτη φορα πριν μερικες δεκατιες ειχα σπευσει να προμηθευτω το LP.

PB196958.JPGPB196959.JPGPB196960.JPGPB196961.JPGPB196964.JPG
 
Γαμω την καταδικη μου - Αλκιβιαδης Κωνσταντοπουλος :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude: :headbangdude:
Για φαντάσου! Και πίστευα ότι τους πιο κουλούς στίχους τους είχε το "Δώσε ότι έχεις" των Tsopana Rave. Αλλά τέλος πάντων, ζει ένα δράμα ο άνθρωπος κι ήθελε να πει τον πόνο του. Δεκτό.

Λοιπόν, εδώ και καιρό συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλά τραγούδια που ακούγαμε κάποτε σε συγκεκριμένη εκτέλεση (βασικά στην πρώτη τους εκτέλεση) αλλά ξαφνικά εμφανίζεται στο YT μια ελαφρώς παραλλαγμένη εκδοχή τους, έχουν ταμπέλα official release από το πουθενά ή και official videoclip και κουβαλούν και κανά εκατομμύριο προβολές μαζί. Το διαπίστωσα πρώτη φορά με το Εpitaph των King Crimson -που μου βγήκε η πίστη για να βρω την εκτέλεση που πάντα ήξερα- και τώρα το διαπιστώνω και με το ελληνικό ρεπερτόριο. Κι επειδή πλέον έχω γίνει γραφική με την εμμονή μου στις πρώτες εκτελέσεις, έτσι θα κάνω και με αυτούς απόψε.

2002 GR- Είπες πως (1982)

 
Πίσω
Μπλουζα