Kraftwerk για σήμερα (Robots, Model, Spacelab)...ήχοι που με εντυπωσίασαν όταν ήμουν μικρή και μου αρέσουν υπερβολικά ακόμα. Ειδικά το spacelab ήταν ''χαλί'' κάποιων τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ για το διάστημα (εννοείται δεκαετία 70). Όλα από τον δίσκο των γερμανών Kraftwerk ''The Man-Machine'' του 1978.
[edit] O λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων [edit]
Αποψε ακουω γαλλικα ερωτικα τραγουδια, οπως αυτο που ακολουθει απο τον Joe Dassin.....
[edit] O λογαριασμός YouTube με τον οποίον σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων [edit]
Όπως πάντα Italo. Ακούω την εκπομπή ενός φίλου μου, ο οποίος με μύησε στο είδος. @Leon και μένα μ'αρέσει πολύ ο Mike Oldfield και η Meggy, έχω το cd The best of Mike Oldfield, τουλάχιστον με αξιοπρεπή ποιότητα ήχου )σε σχέση με το youtube) ειδικά αν έχεις καλό στεροφωνικό. Πιο πολύ μ' αρέσει το Moonlight shadow.
Να και λίγο Duran Duran, αλλά κάτι νεώτερο. Παρότι μεγάλωσαν συνέχισαν να βγάζουν φοβερά ποπ τραγούδια. Πραγματικά δεν υπάρχει σύγκριση των ποπ καλλιτεχνών του "τότε" με του "τώρα", άμουσα δημιουργήματα του τμήματος μάρκετινγκ των δισκογραφικών εταιριών χωρίς ίχνος ταλέντου που βγάζουν εμετικά τραγούδια για γρήγορη κατανάλωση. Φυσικά και "τότε" υπήρχαν παρόμοια δείγματα, αλλά υπήρχαν και καλλιτέχνες που έγραφαν πραγματικά καλή ποπ και τα τραγούδια τους ακούγονται πολύ ευχάριστα ακόμα και τώρα.
οσοι δεν ετυχε να ακουσετε την συγκεκριμενη διασκευη,μην το προσπερνατε..
Far Corporation - Stairway To Heaven
και λιγη(ποιοτικη)διαφημιση..
Вампир" από τους Ария (Aria) .btw φοβερό συγκρότημα (το οποίο ειδικά για φανς των iron maiden και judas priest συστήνεται ανεπιφύλακτα,ΑΝ αντέχετε τα ρώσικα