Τι ακούω απόψε ...

Σήμερα Κυριακή ημέρα χαλάρωσης έχω βάλει να ακούσω τα 7 πρώτα albums των Everything But The Girl, δηλαδή τα "Eden", "Love Not Money", "Baby,The Stars Shine Bright", "Idlewild", "The Language Of Life'', "Worldwide" και "Acoustic" .Πολύ ωραία και απαλά albums με ιδιαίτερο ήχο...τα έχω ενώσει με ένα ειδικό πρόγραμμα και τα ακούω σερί...
 
Μετά από ένα πρωινό πανω σε μια σκάλα και άπειρους ενδοοικογενειακούς καυγάδες για το τι πρόκειται να φορέσει ο καθένας μας φέτος το καλοκαίρι, υπάρχει μεγαλύτερη ολοκλήρωση από ένα βουνό προς σιδέρωμα; Όχι δεν υπάρχει και ο Ρrince έρχεται να δώσει ρυθμό στις σαδιστικές στιγμές.
 
Σήμερα που χρειάστηκε να κατέβω στα νότια προάστια συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειψε η θάλασσα. Saint Tropez δεν είναι αλλά όμορφα είναι σίγουρα.
(Όσο για το video clip μόνο καλοκαιρινό δεν το λες...)

Army of Lovers - La Plage De Saint Tropez (1993)

 
Εκεί μέσα προς τέλη Μαίου του 1999 αγόρασα το cd των Smiths "The Queen Is Dead" ....Το σοκ που έπαθα ακούγοντας όλο το άλμπουμ απ' τις κομματαρες που είχε μέσα ήταν πρωτοφανές. Ένα απ' αυτά τα κομμάτια ήταν και το "Some girls are bigger than others" που έκλεινε και τον δίσκο:
 
Μεταξύ κουκούλας και μάσκας προτιμώ τις κορδέλες.

Καλημέρα.

Jefferson Airplane - Embryonic Journey (1967)

 
Πίσω
Μπλουζα