Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Με αυτό τον καταπληκτικό καιρό έξω και τη φύση να βάζει πλέον τα καλά της, από το πρωί μου έρχονται διάφορα τραγούδια στο μυαλό όπως αυτό το πολύ όμορφο ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη από τη συλλογή "Ο ήλιος ο ηλιάτορας" μελοποιημένο από τον Δημήτρη Λάγιο.

Ελένη Βιτάλη - Γεια σου Κύριε Μενεξέ (1982)

Αυτό το cd το είχα κερδίσει Μεγάλη Εβδομάδα του 1997 (νομίζω Μεγάλη Τρίτη ήταν) σε έναν διαγωνισμό από μια ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό του δήμου (τότε που είχε ακόμη δημοτικό ραδιόφωνο η πόλη). Ήταν η πρώτη χρονιά που είχα και κασετόφωνο με cd player οπότε ήρθε και έδεσε το γλυκό τότε. Ήταν και το πρώτο cd που είχα πάρει απ' το συγκεκριμένο δισκάδικο (το οποίο δυστυχώς έκλεισε τέλη Οκτωβρίου φέτος)

Μετά τα ατελείωτα πασχαλινά κλαρίνα της επαρχίας δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω Αθήνα να ηρεμήσω.
(Κατά τ' άλλα είμαστε η καρδιά του ροκ και του μέταλ στη Δυτ. Ελλάδα...)

Saxon - Never Surrender (1981)

κι ένα ακόμη από παλιό καλό NWOBHM να έρθω στα ίσα μου

Chateaux - White Steel (1984)

Τελευταία επεξεργασία:
Μετά τα ατελείωτα πασχαλινά κλαρίνα της επαρχίας δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω Αθήνα να ηρεμήσω.
(Κατά τ' άλλα είμαστε η καρδιά του ροκ και του μέταλ στη Δυτ. Ελλάδα...)
:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh:
Τα χαλκούνια ξέχασες (πόσα ατυχήματα και δυστυχήματα έχουν γίνει μ' αυτά...)
Κατά τα άλλα πάλι έβαλες σκληροπυρηνικά... (τα οποία προσωπικά δεν τα πάω).

Τελευταία επεξεργασία:
Χρονια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!
Και για όσους δουλεύουν σε υπολογιστή το Lovin', Livin' & Givin' της Dianna Ross πρέπει να κρατάει ένα τέταρτο στα ακουστικά ....

Απετέλεσε μουσική τίτλων (χωρίς να αναφέρεται ποιό κομμάτι είναι και οι συντελεστές του) στις σειρές του Θάνου Λειβαδίτη :
- Οι Αξιόπιστοι (ΥΕΝΕΔ, 1982)
- Οι Ιερόσυλοι (ΕΡΤ-2, 1983-84)
- Η Βεντέτα (ΕΡΤ-2, 1986)

Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα