Bambinella
Extra Galactic RetroEntity!
- Αντιδράσεις
- 33.304
Dusty Springfield από το 1966 και You don't have to say you love me.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πρόκειται για την αγγλική εκδοχή του ιταλικού τραγουδιού "Io che non vivo (senza te) " του 1965 των Pino Donaggio και Vito PallaviciniDusty Springfield από το 1966 και You don't have to say you love me.
Αξέχαστη σκηνή από το Ρόκι 2 ! Και ταίριαξε η κλασσική "μουσική προπόνησης" απόλυτα! Τα πάντα καταγράφονται στην σκηνή. Όλη η πόλη μαζί του. Οι φτωχογειτονιές, η βιοπάλη, και κυρίως η αθωότητα και εντιμότητα που "συντρέχουν" μαζί του ως την αποθέωση! Τέλειο!Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Rocky - Gonna Fly Now (Movie Version)
Πιστεύω,όλες οι εκδοχές του τραγουδιού είναι καλές! Εγώ ξεχωρίζω (και προτιμώ) του Κοέν. Η μουσική,η φωνή του και το video clip του,τέλεια! Ειδικά το video είναι υπέροχο. Το ασπρόμαυρο, οι σκηνές (που δεν ξέρω αν ταιριάζουν όλες με τους στίχους του τραγουδιού),απλά δεν το βαριέσαι ποτέ όσες φορές και να το δεις. Και το τέλος! Τι έπικ τέλος είναι αυτό! Να κοιτάζει το απέραντο "γκρίζο" της φουρτουνιασμένης θάλασσας!Joe Cocker - First we take Manhattan
Αυτό το'γραψε ο Λεοναρντ Κοέν για την Τζενιφερ Γουόρνς που το είπε πρώτη, μετά ο Κοέν σε μία ντίσκο εκδοχή και στα τελη του 90 ο Τζο Κόκερ. Το'παν κι άλλοι, αλλά κατά τη γνώμη μου η εκδοση του Κόκερ είναι η πιο ωραία απ'ολες.