Τι ακούω απόψε ...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας don dokken
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ///ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ///ΒΟΥΛΑ ΓΚΙΚΑ

Σχετικά με την εταιρεία ΒΕΝΤΕΤΤΑ (έτη 1966-1969) βλ. εδώ
Παραθέτω και το αυθεντικό εξώφυλλο
1750435123251.png
πηγή (όχι για διαφήμιση)

Wasp - Re-idolized (the soundtrack to the Crimson idol)

Ακουστε το όλο. Ο Βλάκι έπαιξε και τραγουδησε από την αρχή ολο το Crimson idol του 1992.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! :)

Rocky - Gonna Fly Now (Movie Version)
Αξέχαστη σκηνή από το Ρόκι 2 ! Και ταίριαξε η κλασσική "μουσική προπόνησης" απόλυτα! Τα πάντα καταγράφονται στην σκηνή. Όλη η πόλη μαζί του. Οι φτωχογειτονιές, η βιοπάλη, και κυρίως η αθωότητα και εντιμότητα που "συντρέχουν" μαζί του ως την αποθέωση! Τέλειο!

(περί γυρίσματος: παιδάκια να τρέχουν ανεξέλεγκτα ,ήταν λίγο εώς πολύ επικίνδυνο. Και όπως φαίνεται στη σκηνή, λίγο μετά τα παγκάκια, κάποιο-α πέφτουν κάτω! Φαντάζομαι πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Άλλωστε ήταν και εποχές διαφορετικές. Παιδάκια ήμασταν,παίζαμε,πέφταμε κάτω, σκουπίζαμε τα γόνατα και συνεχίζαμε!)

Joe Cocker - First we take Manhattan

Αυτό το'γραψε ο Λεοναρντ Κοέν για την Τζενιφερ Γουόρνς που το είπε πρώτη, μετά ο Κοέν σε μία ντίσκο εκδοχή και στα τελη του 90 ο Τζο Κόκερ. Το'παν κι άλλοι, αλλά κατά τη γνώμη μου η εκδοση του Κόκερ είναι η πιο ωραία απ'ολες.
Πιστεύω,όλες οι εκδοχές του τραγουδιού είναι καλές! Εγώ ξεχωρίζω (και προτιμώ) του Κοέν. Η μουσική,η φωνή του και το video clip του,τέλεια! Ειδικά το video είναι υπέροχο. Το ασπρόμαυρο, οι σκηνές (που δεν ξέρω αν ταιριάζουν όλες με τους στίχους του τραγουδιού),απλά δεν το βαριέσαι ποτέ όσες φορές και να το δεις. Και το τέλος! Τι έπικ τέλος είναι αυτό! Να κοιτάζει το απέραντο "γκρίζο" της φουρτουνιασμένης θάλασσας!

Πίσω
Μπλουζα