Always Somewhere
The King of Retro®
- Αντιδράσεις
- 13.033
Walter Murphy & The Big Apple Band - A Fifth Of Beethoven (1976)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Υπέροχο, πολύ αγαπημένο.Τι Να Θυμηθώ Τι Να Ξεχάσω - Πυθαγόρας Καλδάρας Φέρτης Νταλάρας 1972
Mark Knopfler – Going Home (Theme of the Local Hero) (1983)
Μη νομίζεις ότι στην εξοχή είναι καλύτερη η κατάσταση. Εδώ που μένω είναι λόφος, αρκετά ψηλά, κοντά στη θάλασσα και φυσάει συνέχεια. Αν είναι χειμωνα και βοριάς, το κρύο ξυρίζει, αν είναι καλοκαίρι, είναι δροσερά, αν είναι ο αέρας καυτός, όπως χτες βράδι, παίρνεις αγκαλιά το κλιματιστικό. Χτες βράδι κυριολεκτικά με τράβηξε ένας φίλος να παμε για ποτό, εγώ επέμενα ότι θα έχει πολύ ζέστη και ελάχιστο κόζμο. Και είχε όντως ζέστη, αλλά και πολύ κόζμο. Οντως ο κόζμος βγαίνει, δε μπα να γίνεται της κολάσεως. Στο μεταξύ, στα 31 χρόνια ζωής μου μαλλον βρήκα τη λύση για να μην ιδρώνω εύκολα ή έστω να ξεϊδρώνω εύκολα όταν είμαι καπου βόλτα βράδι και εξω κάνει 35+ βαθμούς. Κράτησα στα χέρια ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια, βαστώντας το από τον πάτο. Σε 2-3 λεπτά ημουν φρέσκος.Πολύ περισσότερο δε όταν συμβαίνει να μένω κέντρο και να ζω τον καύσωνα στην υπερβολή του με όλα αυτά τα τσιμέντα γύρω γύρω. Ακόμη και τα βράδια ζόρικα είναι. Δεν δροσίζει με τίποτα!
Προκαλείς! Είσαι προκλητική αγαπητή bajar στα ντισκοφανκοειδή ιδεώδη μου και στην καυτή αίσθηση του καλοκαιριού. Ιδού λοιπόν η απάντησή μου:Μπορεί να γέλασα με το παραπάνω σχόλιο της @laura ingalls για το καλοκαίρι στην πόλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συμπάσχω. Πολύ περισσότερο δε όταν συμβαίνει να μένω κέντρο και να ζω τον καύσωνα στην υπερβολή του με όλα αυτά τα τσιμέντα γύρω γύρω. Ακόμη και τα βράδια ζόρικα είναι. Δεν δροσίζει με τίποτα! Ωστόσο χθες το βράδυ που βρέθηκα στην βεράντα ενός φιλικού σπιτού στο κέντρο της Αθήνας και έβλεπα κάτω τον κόσμο να κινείται στους δρόμους, ο οικοδεσπότης έβαλε σε κάποια στιγμή κι αυτό το κομμάτι το οποίο τελικά ταίριαζε μια χαρά στην όλη ατμόσφαιρα. Βγαίνει ο κόσμος! Ακόμη και με καύσωνα!
ABBA - Summer Night City (1979)
Υπομονη κοριτσια, και εμου συμπεριλαμβανομενης. Ο Σεπτεμβριος δεν ειναι και τοσο μακρια...![]()
Θα το δοκιμάσω. Ωστόσο, έχω και μία δική μου καλοκαιρινή πρόταση. Πίνεις μια μεγάλη γρανίτα (αυτή με τα κομματάκια πάγου), όσο πιο γρήγορα μπορείς. Χτυπάει κατευθείαν στο κεφάλι, παγώνει το μυαλό σου, για 2-3 λεπτά δεν νιώθεις τίποτα.Στο μεταξύ, στα 31 χρόνια ζωής μου μαλλον βρήκα τη λύση για να μην ιδρώνω εύκολα ή έστω να ξεϊδρώνω εύκολα όταν είμαι καπου βόλτα βράδι και εξω κάνει 35+ βαθμούς. Κράτησα στα χέρια ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια, βαστώντας το από τον πάτο. Σε 2-3 λεπτά ημουν φρέσκος.