BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.315
όμορφο avatar με ένα αγαπημένο ηθοποιό μας!
Αλήθεια από ποιο παιχνίδι είναι; Έχω παίξει λίγα horror games και δεν μου λέει κάτι.SurvivalHorror είπε:To δικό μου avatar είναι πολύ γνωστό σε όσους έχουν την ίδια αγάπη όπως εγώ για το συγκεκριμένο χαρακτήρα και παντελώς άγνωστο σε πολύ κόσμο.
Δε σου λέει κάτι Γιάννη γιατί όπως θυμάμαι δεν έχεις μεγάλη σχέση με ps3 σωστά ?Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο ps3(μαζί με το Heavy Rain για μένα)και ένα από τα καλύτερα που έχουν βγει ποτέ.Είναι το "The Last Of Us"και η χαρακτήρας λέγεται Εllie με την οποία δένεσαι πολύ καθώς κυλάει το παιχνίδι με τον ατίθασο χαρακτήρα της και τη συμπεριφορά της σε κάποια σημεία που αναλαμβάνει ευθύνες πολύ μεγαλύτερες για την ηλικία της αναγκαστικά.Έχω παραγγείλει εδώ και 2 χρόνια και μία μπλουζίτσα της από την Αγγλία.Είναι πολλά πράγματα που μπορώ να πω,αλλά δε θέλω να αποκαλύψω άλλα από το σενάριο του παιχνιδιού.johnny19818 είπε:Αλήθεια από ποιο παιχνίδι είναι; Έχω παίξει λίγα horror games και δεν μου λέει κάτι.
Μ Α Ρ Υ Τ Ι Ρ Ι Α Ρ Η !! όχι μαρτυριάρηAjax87 είπε:Ειναι η Ellie , το κοριτσακι απο το Λαστοβα (Last of Usps3/ps4 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us ).
Περιμενα να του απαντησεις, ειδα οτι δεν απανταγες και ειπα να του γραψω εγω. Αλλα τελικα εγραψες και εσυSurvivalHorror είπε:Μ Α Ρ Υ Τ Ι Ρ Ι Α Ρ Η !! όχι μαρτυριάρη
Τώρα δε χρειάστηκε να πω τίποτα,με κάλυψες απόλυταAjax87 είπε:@PT8 LoL!! Τις φυλακης τα σιδερα ειναι για τους Λεβεντες!! (οχι του Βασιλη Λεβεντη , τους απλους )
τελειο, το εχω και εγω από εφημεριδαBETTY BOOP είπε:το βιβλίο της Γλώσσας της Α' Δημοτικού, ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία, κοσμεί το νέο μου avatar...