Τι είναι το avatar σας , γιατί το επιλέξατε?

Αλλαγη avatar και εχω το συμπαθεστατο γατουλη Garfield...αγαπημενος χαρακτηρας κινουμενων σχεδιων...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
το βιβλίο της Γλώσσας της B' Δημοτικού (το τεταρτο τευχος), ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία, κοσμεί το νέο μου avatar...

IMAGE.jpg
 
Καλο Πασχα απο το Μικυ Μαους

miky.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θέλει και εξήγηση? Γιατί τους λατρεύω (ο Νίκος βέβαια δεν είναι απλώς λατρεία είναι εμμονή ) και επειδή ταίριαζε με το ρετρό. Άρα retromaniax ....
 
Τρομερή φάτσα, εντελώς καλτ, από ξεχασμένο εξπλοιτέισον εντελώς τρας!
 
H οικογενεια του Ντοναλντ Ντακ κοσμεί το νέο μου avatar...

αγαπημενοι χαρακτηρες κινουμενων σχεδιων και περιοδικων...

IMAGE.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναρωτιεμαι αν αναρωτιεται κανενας για το δικο μου (λιονταρι και μια μυστηριωδης γραφη) :ρ βασιζεται σε μια καπως αυθορμητη, κουφη ιδεα που κρυβει μπολικη ερευνα απο πισω :p

Υπενθυμιζω οτι το ονομα μου Rakeesh ειναι απο ενα χαρακτηρα των παιχνιδιων Quest for Glory, και συγκεκριμενα ενας γενναιος πολεμιστης που ανηκει σε μια φυλη λεοντοανθρώπων (στο παρελθον εχω βαλει για αβαταρ εικονες του Rakeesh παρμενες απο το παιχνιδι).

Βρηκα λοιπον αυτη την εκφραστικη φωτο του λιονταριου και τα μυστηριωδη γραμματα που μοιαζουν με γκραφιτι ειναι αποπειρα να γραψω Rakeesh σε μια αρχαια αιγυπτιακη γραφη (σημειωτεον οτι τα φωνηεντα δε γραφονται, οποτε ειναι κατι σε R-K-SH) :) Αυτο το εκανα επειδη ο Rakeesh εμφανιζεται σε ενα ψευτο-ανατολιτιο σκηνικο επηρεασμενο απο την αρχαια αραβια, αιγυπτο και αφρικη.
 
Το avatar μου είναι ο Κατσουλίνο, ίσως το πρώτο παιδικό πρόγραμμα που θυμάμαι, γύρω στο 1974. Η φωτογραφία είναι από το εξώφυλλο ενός παιδικού δίσκου με παραμύθια και τραγούδια.

Προβολή συνημμένου 91419


Μετά από 6 χρόνια, έφυγε ο Κατσουλίνο, και στη θέση του μπήκε ο Patrick Duffy ως Mark Harris, από τη σειρά "Man From Atlantis", μια από τις πιο παλιές ξένες σειρές που παρακολουθούσα.

mark.jpg
 
Πάει κάτι στραβά με τις ημερομηνίες αυτού του θέματος ; ή μου φαίνεται εμένα ; Π.χ. διαβάζω στη προηγούμενη δημοσίευση πως έγινε πριν 9 ώρες (όταν το κοίταγα ήταν 08/03/2018 01:30) και ωστόσω έλεγε πως έγινε στις 25/03/2012 !

Πάντως μιας και το έφερε η κουβέντα , βλέπω πως το σηματάκι-μου - έτσι που είναι στρογγυλο - ταιριάζει απόλυτα με την κυκλική περικοπή που κάνει ο νέος ιστότοπος ! (τυχεράκιας  :) )
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πάει κάτι στραβά με τις ημερομηνίες αυτού του θέματος ; ή μου φαίνεται εμένα ; Π.χ. διαβάζω στη προηγούμενη δημοσίευση πως έγινε πριν 9 ώρες (όταν το κοίταγα ήταν 08/03/2018 01:30) και ωστόσω έλεγε πως έγινε στις 25/03/2012 !

....
Δεν πάει τίποτα στραβά iliekater. To 25/3/2012 είναι η ημερομηνία του post που έκανε quote ο manos311 :)
 
o  συγκεκριμένος δίσκος των pink floyd  είναι τόσο ρετρό όσο και σύγχρονος με λίγα λόγια διαχρονική αξία
 
και αυτό που είναι ακόμη πιο ρετρό είναι ότι τον έχω σε κασέτα! απ τις πιο αγαπημένες μου όπως και όλα από Pink Floyd, όλα σε κασέτες βεβαίως-βεβαίως.
 
Το δικό μου είναι οι δίδυμες αδερφές Mio and Mayu από τον αγαπημένο μου Survival Horror τίτλο "Project Zero II: Crimson Butterfly", γνωστό ως Zero στην Ιαπωνία και Fatal Frame στην Αμερική. 

Ο λόγος της επιλογής αυτής, είναι η απίστευτα συναισθηματική ιστορία μέχρι και το τέλος, το οτι μου αρέσει πολύ σαν σχέδιο(χρώματα επίσης) και ότι είναι ένα από τα 4 πιο τρομακτικά παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ(Silent Hill, SOMA, Amnesia: Machine For Pigs)τα άλλα 3.
 
Το νεο μου avatar ειναι ο πινακας ''Impression, soleil levant (Εντύπωση, ανατέλλων ήλιος)'' του ιμπρεσιονιστη ζωγραφου Κλοντ Μονέ
 
O Ken απο το street fighter.

95% το avatar μου έχει και θα έχει εικόνες του η gif απο το street fighter.

Γιατί ενώ είχε δύσκολα παιδικά χρόνια και απώλειες που τον σημάδεψαν στη ζωή του, στο τέλος βρήκε τον δρόμο του.

Ενώ οι άλλοι στη σειρά απόκτησαν δύναμη είτε απο δαίμονες είτε για τη δόξα είτε για τη κυριαρχία του κόσμου, αυτός στάθηκε ισάξιός τους αποκτώντας δύναμη για να προστατέψει αυτούς που αγαπάει.Τη γυναίκα του, το παιδί του και το καλύτερό του φίλο.

Εξάλλου ποιος δε θα ήθελε να είναι στη θέση του.Είναι πανέξυπνος, παντοδύναμος, πανέμορφος και πάμπλουτος.

005006_31d1f79c2 (1).jpg

87eae5f6-2ec9-489c-abd9-c13cf627a124.jpg

A KEN.jpg

ken carries eliza in he's hug.jpg

Ken_VS_Gouki_by_haruningster.jpg

sf3 115-03-2.jpg

Shinryuken_by_Sean_Loco_ODonnell.jpg

Street_Fighter_Zero_Art_Ken_2.jpg

violent_ken_by_reddgeist-d98xl88.jpg

violent_ken_by_tovio911.jpg

Δεν εχω να πω και πολλα... Super Street Fighter II , Ken , Shoryuken!!!

Ken-shoryu-ts.gif
Ε λοιπόν εμείς θα τα πάμε πολύ καλά.
 
katsoulino1.jpg

Κατσουλίνο (Φεβρουάριος 2012 - Μάρτιος 2018)

patrick duffy.jpg

Patrick Duffy - Ο Άνθρωπος Από την Ατλαντίδα (Μάρτιος 2018 - Μάιος 2019)

Andy McCluskey.JPG

Ο Andy McCluskey του συγκροτήματος Orchestral Manoeuvres in the Dark (Μάιος 2019 - ???????)
 
Πίσω
Μπλουζα