paulochelao24
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 4.804
Και οι δυο μπλούζες σου είναι φανταστικές!!Οι μπλουζιτσες μου με Ωντρευ και Μερυλιν ποια σας αρέσει περισσότερο;
Προβολή συνημμένου 250009
Και οι δυο μπλούζες σου είναι φανταστικές!!Οι μπλουζιτσες μου με Ωντρευ και Μερυλιν ποια σας αρέσει περισσότερο;
Προβολή συνημμένου 250009
Πόσο όμορφη είναι εκεί η Olivia Hussey,Είπα να αλλάξω και εγώ άβαταρ μετά απο πολύ καιρό και να βάλω την άλλη μου λατρεμένη ηθοποιό την Olivia Hussey!
H φωτογραφία είναι απο την Θρησκευτική ταινία Jesus of Nazareth οπου η Olivia Hussey παίζει την Μητέρα του Ιησού Χριστού.
Προβολή συνημμένου 251104
Δεν έχω αποφασίσει. Θα εξαρτηθεί από τους πλανήτες.Τι θα βάλεις μετά, για να το συνηθίζω από τώρα? Μη χάσω τον καιρό μου συνηθίζοντας ένα avatar του οποίου ο βίος προαναγγέλλεται βραχύς. Μήπως Βύρωνα Πάλλη?
Το ίδιο και εγώ Scrooge Mc duck.Εμένα είναι από το "Avatar: Ο τελευταίος ανεμοδαμαστής". Λατρεύω αυτή τη σειρά...
Πλέον βάζουμε χριστουγεννιατικαεγω εβαλα τον αλεκο τζανετακο
Aν ξεκινησεις να γιορταζεις μια γιορτη, οσο σπουδαια κι αν ειναι, πριν την ωρα της τοτε η γιορτη ειναι ακαιρη και χανει το νοημα της. Στολιζω το σπιτι καμια δεκαρια μερες πριν τα Χριστουγεννα γιατι μου ειναι αδιανοητο να κανω τετοια δουλεια απο τον Νοεμβριο. Μαλιστα, τη δεκαετια του '80 που ημουν παιδι θυμαμαι πως παντα στολιζαμε το δεντρο στις 22 Δεκεμβριου. Οχι μονον εμεις, αλλα ο περισσοτερος κοσμος εκει γυρω στολιζε.
Οι καταστηματαρχες μπορει να στολιζουν και απο Οκτωβριο. Καποιοι απο αυτους και νωριτερα. Πριν απο λιγα χρονια ειχα δει σε καταστημα στο Μοναστηρακι χριστουγεννιατικο δεντρο ενω ηταν ακομα 20 Σεπτεμβριου!
Αυτοι λοιπον εχουν σιγουρα τους λογους τους. Εμεις οχι.