αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.481
Αν δεν της δώσεις να φάει της μπουλτοκω θα φάει εμάς, τι να την κάνω δεν ησυχάζει. Ήταν πολύ χάλια σε όλο της το κορμί από την φαγούρα άνοιγε πληγές, την πήγα σε δύο κτηνιάτρους με κορτιζόνη και αντιβίωση πολύ καιρο.ναι πρόσεχε εγώ είχα πάει σε μια πολυήμερη εκδρομή του ορειβατικού και η Ζουζού μου με αναζητούσε συνέχεια και νιαούριζε παραπονιάρικά και έκανε ένα γιγάντια άλμα πάνω από 3 μέτρα και όρμησε μέσα στο σπίτι, προφανώς για να με βρει. και νιαούριζε συνέχεια. μου έχει μεγάλη αγάπη. ενώ λένε ότι οι γάτες είναι εγωίστριες ότι αγαπάνε μόνο το σπίτι ότι ανέχονται το αφεντικό τους μόνο επειδή τις ταΐζει κλπ. είναι βέβαια και τι ζώο θα σου τύχει οι κεραμιδόγατες είναι συνήθως πιο αγαπησιάρες γιατί σου δείχνουν ευγνωμοσύνη που τις έσωσες από τον δρόμο. η δικιά μου ήταν και είναι λιτοδίαιτη ποτέ πάνω από 3 κιλά και το πιατάκι πάντα γεμάτο αλλά τρώει ελάχιστα και είναι τριγυρίστρα, όλη μέρα τριγυρίζει στις αυλές και τις ταράτσες αλλά άμα έρθω από τη δουλειά έρχεται πάντα στο δωμάτιο μου. Αριάδνη πρόσεχε σε παρακαλώ τη δίαιτα της γιατί το πάχος δεν κάνει καλό σε κανένα (δάσκαλε που δίδασκες....πρέπει να πάρω παράδειγμα από τη Ζουζού μου.) τώρα είναι 12 χρονών. κάθε χρόνο όλα τα εμβόλια και χάπι για τα σκουληκάκια.
@Always Somewhere δεν μας έχει κολλήσει τίποτα ακόμα δηλ.